Тепловізор Iray AFFO AL19

Тепловізор Iray AFFO AL19

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

46 500

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray AFFO AL19

Новинка 2022 року! Тепловізор Iray AFFO AL19 – середня модель оновленої лінійки від китайського гіганта електроніки InfiRay Technologies Co., Ltd. Компанія є одним з безперечних лідерів ринку складних систем спостереження на основі тепловізійного бачення. У приладах нової серії застосовані останні технологічні напрацювання. Монокуляр побудований на надчутливих ІЧ-сенсорах власного виробництва. Матриці фокальніої площини iRay Vox Ceramic384х288 pix. @ 12 мкм надають картинку віддалених об'єктів з гранично високою роздільною здатністю. Перешкодою для виявлення не стануть щільний туман, димова завіса, опади і рослинність. Дальність виявлення за класифікацією ростових фігур (1,7х0,5м) становить 986 метрів. Більш великий об'єкт, наприклад, автомобіль можна помітити з відстані приблизно 2 кілометри. Набір функціональних і мультимедійних можливостей відповідає останнім вимогам до просунутої мисливської оптиці. З'явилися опції: відстеження самої гарячої точки, PIP (кадр в кадрі), стадіометричний далекомір. Вбудована пам'ять збільшена до 32 Гб, цифровий відеовихід Micro HDMI дозволить насолодитися вдалими кадрами спостережень на великому екрані телевізора.

Модуль Wi-Fi і фірмовий мобільний додаток «InfiRay Outdoor»надають можливості спільної роботи з мобільними пристроями на iOS або Android. Оптимізована система енергоспоживання збільшила час автономної роботи до 7,5 годин. Особливою гордістю розробників з'явився підвищений рівень вологозахисту. Тепер, тепловізор здатний вижити після прямого падіння у воду. Користуватися оптикою можна при інтенсивних атмосферних опадах в широкому діапазоні робочих температур. Монокуляр з тепловізором Iray AFFO AL19 відгуки від мисливців отримав тільки захоплені. Кишеньковий прилад допомагає виявляти трофейних представників тваринного світу на відстанях, недоступних для їх чутливих органів сприйняття. Це одне з кращих рішень для використання в складних метеоумовах. Тепловізійна оптика значно підвищить якість полювання та її результативність.

Тепловізійний монокуляр Iray Affo AL19 характеристики

Дальність виявлення автомобіля 2300 м, людини 986 м; Матриця iRay Vox Ceramic384х288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 40мК, 50 Гц (iRay Technology); Германієвий об'єктив 19/f1.0 з фокусуванням від 1 м, збільшення 1-4, цифровий зум х1,х2, х4; Кут поля просторового зору FOV, градусів/лінійне м на 100м – 13,8 – 10,4/24,1 х 17,9; Кольоровий OLED дисплей 640 x 400 пікс, П'ять колірних палітр: white hot, black hot, red hot, pseudo color, target highlight; Вбудований фото відеорекордер, запис відео на вбудований носій; Об'єм внутрішньої пам'яті збільшений до 32 Гб; Цифровий відеовихід Micro HDMI; Стадіометричний далекомір на 3 передвстановлених значення; Функції: PIP – картинка в картинці, Hotspot tracking – відстеження самої гарячої точки; Модуль Wi-Fi для спільної роботи з цифровими гаджетами; Фірмовий мобільний додаток «InfiRay Outdoor» Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок; Вбудований світлодіодний LED-ліхтар; Значно покращено гідроізоляція, допускається занурення у воду; Клас вологозахисту по IEC 60529 – ІРХ7; Система живлення – вбудована li-ion батарея 3.6 Ah 3.6 V; Час автономної роботи до 7,5 годин; Можливість підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C; Діапазон робочих температур: від -20 до +50°С; Габарити 169 ×60×60 мм, вага 0,35 кг; Виробник InfiRay Technologies Co., Ltd, гарантія 2 роки. Повний цикл гарантійних зобов'язань

Функціональні особливості

Дальність виявлення 986 метрів – значний показник для застосування на будь-якому типі полювань. Кришталева германієва оптика і чутливі сенсори 384х288 pix. @ 12µm, NETD <40 mK допоможуть засікти звіра з недоступної для його органів нюху відстані. Мисливець завжди зможе підійти на потрібну відстань і вибрати зручну позицію.

Тепловізійний модуль побудовано на матрицях FPA (Uncooled Focal Plane Arrays) 384х288 pix. @ 12µm, NETD <40 mK, 50 Гц, Керамічні мікроболометри Vox (оксид ванадію), завдяки високій щільності посадки детекторів (12 мкм) забезпечують широкий кут поля зору і високоякісну картинку. Робота в діапазоні спектральної чутливості (7 до 14 нм) відповідає вікну прозорості атмосфери Землі в довгохвильовому спектрі инфракрассного випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared). Монокуляр прекрасно бачить крізь перешкоди у вигляді туману або задимлення. Частота роботи на рівні 50 Гц дозволяє спостерігати об'єкти в русі без ривків і характерних залипань.

Ширококутний об'єктив F19/f1,0 зі збільшенням від 1 до 4х оптимальний для спостережень коротких і середніх дистанціях. Наближати картинку можна плавно за допомогою функції цифрового зума х1,х2, х4. Показник просторового поля зору FOV 13,8° – 10,4°дозволить бачити перед собою область простору розміром 24,1 х 17,9 на відстані в 100 метрів. Цього цілком достатньо для швидкого пошуку цілі на відкритих просторах. Германієва (32Ge) оптика забезпечить хорошу видимість, у всіх найдрібніших подробицях. На об'єктиві є механізм ручного фокусування. Пластикова кришка захистить оптику при транспортуванні.

Кольоровий OLED дисплей транслює картинку з роздільною здатністю 640х400 пікселів. Додатково в окулярном блоці вбудована збільшуюча лінзова система, що надає повнорозмірне зображення. Яскравість і контраст регулюються, є опція тимчасового відключення екрану. Мікродисплеї OLEDсправляється з мінусовими температурами, мають низький рівень енергоспоживання. Доступна діоптрійная корекція -7/+2 дптр. Окулярна точка винесена на 14 мм.

П'ять колірних палітр. Кожен режим відображення має індивідуальні налаштування контрастування і придушення шумів. Призначені для виконання різних завдань в різних умовах спостереження, в залежності від типу цілі, дистанції і видимості.

Доступні наступні варіанти:

Гарячий білий (White Hot); Гарячий чорний (Black Hot); Гарячий червоний (Red Hot); Кольоровий (Color); Виділення (Highlight)

Палітри «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot»з гарячими відтінками контрастних кольорів ефективно виділяють теплі об'єкти з хорошим детальним промальовуванням на холодному тлі. Їх слід застосовувати при необхідності швидко виявити ціль на середніх і дальніх дистанціях в умовах обмеженої видимості, при повній відсутності освітлення. Колірне рішення «Color» по глибині відтінку дозволить визначити температурний градієнт і чітко ідентифікувати ціль. Режим рекомендований для коротких дистанцій при тривалих спостереженнях.

Стадіометричний далекомір – програмно реалізована опція для визначення відстані до цілі за її габариту. Перед вимірюванням відстані необхідно вибрати один з трьох типів об'єктів (олень, кабан, заєць). Далі слід відзначити верхню і нижню межу, дистанцію до об'єкта можна бачити на основному екрані.

Hotspot tracking – відстеження самої гарячої точки. При активації опції на екрані тепловізора видно спеціальний кольоровий маркер, що вказує на саму гарячу точку. Опція актуальна для відстеження рухомих цілей і пошуку підранків по тепловому сліду.

Функція PIP (кадр в кадрі) - активує додаткове вікно меншого розміру з збільшеною центральною областю. По цьому зображенню значно простіше точно розглянути та ідентифікувати тварину.Невеликі розміри самого вікна не ускладнюють видимість, залишається можливість контролю візуальної обстановки.

Вбудований відерекордер дозволяє записувати якісне відео у звичних форматах .mp4 і .jpg. Об'єм внутрішньої пам'яті збільшений до 32 Гб, що дозволить зберегти кілька десятків годин відео і не одну сотню тисяч фотографій. Завантажити файли можна по прямому кабельному з'єднанню USB (кабель в комплекті) або Wi-Fi.

Цифровий відеовихід Micro HDMI – призначений для підключення монокуляра до цифрових пристроїв відтворення. В польових умовах це може бути невеликий виносний монітор, а вдома телевізор з великим екраном.

Модуль Wi-Fi. Фірмовий мобільний додаток «InfiRay Outdoor»дозволяє інтегрувати тепловізійний монокуляр з будь-якими портативними пристроями під управлінням операційних систем iOS і Android. Пару та обмін даними відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi. Після установки користувачам доступні опції: віддаленого управління, обміну файлами, перегляд відео на екранах гаджетів, передача даних в мережу.

Міцний корпусIray AFFO AL19 виготовлений з полімерних матеріалів, здатний захистити високотехнологічну електронну начинку від будь-якого потрясіння. (падіння на твердий грунт, удари об гілля дерев). Клас захищеності IPX7 допускає використання при широкому діапазоні робочих температур від -20°C до +50°С, не дивлячись на наявність атмосферних опадів. Монокуляр здатний винести пряме занурення у воду на глибину до 1 метра протягом 30 хвилин. Ергономічне розташування органів керування дозволяє змінювати налаштування і підлаштовувати оптику в процесі спостережень.

Система живлення побудована на внутрішньому li-ion акумуляторі. Ємність джерела 3,6 Ah, напруга живлення 3.6 V. Повністю заряджена батарея забезпечить більш 7,5 годин безперервної роботи. Можливість використання зовнішнього джерела типу «Powerbank», значно подовжить час експлуатації. Інтерфейс для підключення USB Type-C (кабель в комплекті).

Комплект поставки:

Тепловізійний монокуляр Iray AFFO AL19  USB-кабель для зарядки/кабель HDMI; Тканина для очищення оптики; Короткий посібник користувача; Інструкція по експлуатації; Гарантійний талон.

Доставка по території країни послугами транспортних компаній, «нової пошти»та ін. Оплата можлива при отриманні після огляду товару. На тепловізійний монокуляр Iray AFFO AL19 ціна приємно здивує. Високотехнологічне обладнання з безмежними можливостями повністю виправдовує свою вартість. Полювання з тепловізорами значно збільшує результативність і підвищує шанси на добування трофею.

Спостерігайте за світом живої природи і полюванням з тепловізійними монокулярами Айрей!

Технічні характеристики 

Матриця Сенсор iRay Vox Ceramic Тип неохолоджуваний Роздільна здатність, крапок 384х288 Крок піскселя, мкм 12 Частота оновлення кадрів, Гц 50 Температурна чутливість (NETD), мК <40 Виробник сенсора iRay Technology Дисплей Тип OLED Роздільна здатність, крапок 640x400 Колірні палітри 5 Режими спостереження   Функція відновлення дефектних пікселів так Оптичні характеристики Збільшення, х, крат 1-4 Об'єктив F19/f1.0 Поле зору (ГхВ), градусів  13,8х10,4 Видалення вихідної зіниці, мм 14 Фокусування ручна Максимальна дальність виявлення автомобіля/людини, м 1600/986 Живлення Напруга живлення, B 3,6  Тип елементів живлення вбудований акумулятор Ємність, маг 4600 Час роботи до 7,5 Зовнішнє живлення  USB Type-C Відеорекордер Роздільна здатність відео/фото, пікселів 1024x768 Формат відео/фото .mp4/.jpg Вбудована пам'ять, Гб 32 Мікрофон немає Цифровий відеовихід HDMI так Додаткові функції Функція «Кадр в кадрі» так Далекомір стадіометричний так Функція поліпшення якості зображення так Wifi так Інтеграція з iOS і Android пристроями так Видалення битих пікселів так Мобільний додаток  так Прицільна сітка - Лазерний цілевказівник так Виділення теплих точок - Фізичні та експлуатаційні параметри Діапазон експлуатаційних температур,°C -20...+50 Клас захисту (по IEC 60529) IP67 Матеріал корпусу Пластик Габарити, мм 160x60x60 Маса, кг 0,35 Гарантійний термін, років 2 Виробник Китай

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Час автономної роботи, год
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення