Оправа до балістичних окулярів ESS Crossbow Terrain Tan Frame

Оправа до балістичних окулярів ESS Crossbow Terrain Tan Frame

Продавець:TSU Club

1 869

1 649

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Примірявши Crossbow®, ви побачите, що він не схожий на інші балістичні щитки. Спробуйте каркас Tri-Tech Fit™, який забезпечує дивовижну універсальну посадку з максимальним комфортом і нульовим тиском. Потім зверніть увагу на лінзи. Вони не запотівають. Це завдяки революційній технології ClearZone™ FlowCoat, розробленій для усунення туману всередині та запобігання подряпинам зовні.

Дивлячись на об’єктив через ESSOPTICS™ без спотворень, ви побачите, наскільки оптично точним може бути зір. Коли ви готові змінити відтінки, інноваційний фіксатор лінз DedBolt™ повертається вгору для легкого звільнення, а потім затискає для надійного утримання під час удару.

Будучи частиною платформи окулярів ESS Cross-Series™, усі компоненти Crossbow® сумісні та повністю взаємозамінні з ESS Crosshair™ та ESS Suppressor™. Наприклад, ви можете оновити Crosshair™ до лінз преміум-класу Crossbow® проти запотівання, включно з поляризованими лінзами з рейтингом ANSI, або адаптувати їх для захисту органів слуху за допомогою ультратонкої оправи Suppressor™.

Характеристики

Особливості
  • Знімні лінзи
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами