Ніж Buck Folding Hunter (110BRSB)

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж Buck Folding Hunter (110BRSB)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 402 оцінок )

4 929

4 499

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж-легенда! Стриманість та краса простих ліній – це основні риси, якими можна охарактеризувати цей ніж. Без зайвих габаритів і маси, які так часто зустрічаються в інших ножів — Buck 110 виконує свої функції просто бездоганно. Рукоятка з дерева і латуні. Замок - класичний надміцний back-lock. Ця варіація має підпальцеві анатомічні виїмки на ручці.

Історія ножа

У 1963 році ринок США заполонили дешеві складані ножі. До цього моменту компанія Альфреда Бака, сина того самого Хойта Бака, який заснував імперію класичних американських ножів, вже досить міцно влаштувалася на ринку. Нові моделі "складніших" були цікаві за своїм рішенням, але мали безліч недоліків, серед яких була і незручність утримання ножа в руці, і швидка втрата заточування у леза, і знос механізму розкриття ножа, і багато інших. Але ось фірма Buck Knives Inc складаних ножів ще не мала. Тоді її глава, купивши кілька моделей найпопулярніших на ринку складаних ножів та розібравши їх, вигадує свій варіант. При цьому заради нього він створює і патентує новий замок «Back-lock», який надійніший за ножові замки того часу. Цього ж року новинка була продемонстрована друзям та інвесторам. Новий доладний ніж відразу ж знаходить собі шанувальників і вже в 1964 році починається масове виробництво найперших моделей легендарного ножа 110 Folding Hunter. Ця модель складаного ножа виявилася настільки продуманою та надійною, що є однією з найпопулярніших і досі.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.1
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
  • Латунь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».