Ніж Acta Non Verba Z100 Mk.II Liner Lock Red (ANVZ100-014)

Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Ніж Acta Non Verba Z100 Mk.II Liner Lock Red (ANVZ100-014)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 507 оцінок )

5 029

4 629

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Acta Non Verba (лат.) - Не словом, а ділом.

Компанія ANV sro - новий гравець на світовому ножовому ринку. Амбіційні плани, трендові дизайни та найвища якість матеріалів та збирання - все це про неї. >Z100 - це легкий неймовірно стильний і стриманий міський фолдер, що успішно доповнює як кишеню джинc, так і офіційний костюм.

Суворі лінії дроп-поінт клинка з ідеально відполірованим фальшлезом з австрійської сталі N690 у поєднанні з рельєфною композитно-дюралюмінієвою рукояткою дають «соточці» все, що потрібно, щоб допомогти вам у ваших щоденних пригодах по місту. Відкривається меч з фліппера, на кінці якого є мініатюрна люмінесцентна точка. Зібраний ніж на фторопластових шайбах і великому осьовому гвинті, що дозволяє не сумніватися як складання. Рукоятка порожниста на бонках, проте при цьому абсолютно не тонка. Люфти відсутні. Тонка, але міцна кліпса для глибокого носіння означає, що Z100 ніколи не приверне до себе непотрібної уваги.

Ніж поставляється у фірмовій коробці, в яку вкладена інструкція з догляду а також баночка з фірмовим мастилом та картка контролю якості від заводу.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».