Ремінь для АК одноточковий тихий зі швидким скиданням Ranger LE2657 оливковий

Ремінь для АК одноточковий тихий зі швидким скиданням Ranger LE2657 оливковий

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 594 оцінок )

568

536

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призначення – зручне та безпечне використання та перенесення АК та іншої подібної зброї при виконанні військових завдань.

  •  Вага – 110 г.
  •  Матеріал – пластик, ПЕ, поліамідна стрічка.
  •  Країна-виробник – Україна.

При виготовленні використовується стрічка зміцненого плетіння шириною 4 см, завдяки чому ремінь не врізається у тіло та не натирає. Поліамідні стрічки відрізняються досить високою міцністю, підвищеною стійкістю до зносу, а також стійкістю до впливів зовнішнього середовища. Тому поліамідні ремінні стрічки знайшли широке застосування під час пошиття військової амуніції.
Нейлонова основа підвищеної міцності має подвійну прошивку та стійка до перетирання. Безшумне тихе кріплення забезпечує скритність та додаткову безпеку військових.
Конструкція
Міцність на розрив:
• стрічка – 122 кг;
• фастекс – 50 кг.
За допомогою фіксації на фастексах з надміцного пластику зброю можна скидати окремо або повністю із самим ременем. Довжину ременя можна змінювати завдяки пластиковій пряжці, тому він підійде бійцям будь-якої комплектації.
Зброя чіпляється до ременя безпосередньо на тихий джгут. На петлю кріплення можна фіксувати додаткове екіпірування. Зброю можна носити як на лівому, так і на правому плечі.
Особливістю використання одноточкового ременя є зміна сторони ведення вогню при швидкому переміщені у зоні бойових дій. Окремий елемент скидання дозволяє швидко змінити зброю, не знімаючи самого ременя.
Переваги використання
Більшість одноточкових ременів кріпляться до ручки пістолета або прикладу гвинтівки. Таким чином, коли ви не тримаєте зброю, дуло безпечно спрямоване у землю. Оскільки виріб кріпиться безпосередньо до прикладу, він не заважатиме заряджати або складати зброю.
Одноточкові ремені прості у використанні, їх можна адаптувати для роботи з різними типами автоматів та карабінів. Одноточковий ремінь також полегшує зміну стрільби з автомата на пістолет.
Якщо автомат заклинить або у вас закінчаться набої, ви можете кинути його та витягнути пістолет. Покинута зброя залишиться на тілі і впаде нижче, надаючи вам свободу руху рук.
Високоякісні одноточкові ремені ТТХ поставляються зі знімними точками кріплення, які можна розмістити на потрібній частині АК. Хороший одноточковий ремінь ТТХ також має фастекс, що легко розстібається та полегшує від’єднання зброї без ременя.

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами