Складний ніж Browning 364 олива 21 см

1 відгук

Код:  392346759

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Складний ніж Browning 364 олива 21 см

1 відгук

Код:  392346759

Продавець:Camping store

4.7/5  ( 33 оцінок )

850

499

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Эта модель Browning одна из самых практичных на рынке Украины. Складной нож Browning металлический с натуральными деревянными накладками на рукояти. Клинок выполнен из износостойкой нержавеющей стали 440С. Покрытие ножа – титан, повышающий стойкость к коррозии, с ним клинок не тускнеет, не окисляется, повышается износостойкость. На ноже есть клипса для ношения на поясе. Хорошее покрытие,  клипса, прочный обух и пластиковые накладки делают этот нож не только практичным, но и очень привлекательным. 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергій К.
    Відгук від покупця. Продавець: Camping store

    Чудовий, зручний і доволі міцний ніж. Попередній такий ніж прослужив мені більше чотирьох років. Служив би і далі, якби я його не загубив. В старому ножі мене усе влаштовувало, тому замовив такий самий новий ніж.

    Переваги:
    Довго залишається гострим. Універсальний. Мені зручно ним і картоплю чистити, і консервні банки відкривати, і дерев'яні гілки стругати...

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».