Навушники для стрільби Sordin Supreme MIL CC Slim Headband Green PVC (74332-06-S)

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 21 дБ

Навушники для стрільби Sordin Supreme MIL CC Slim Headband Green PVC (74332-06-S)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 501 оцінок )

42 499

39 499

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sordin – це шведська компанія, що спеціалізується на виробництві засобів захисту слуху. Компанія була заснована в 1989 році і за більш ніж 30-річну історію свого існування зуміла стати кращою в даній галузі. Промисловості, але основним пріоритетом компанії завжди було і залишається виробництво навушників для стрілецького спорту та полювання.

Навушники Sordin стали настільки популярними, що у 2004 році компанія увійшла до складу величезного американського концерну MSA, що спеціалізується на виробництві різного захисного спорядження. Модель Supreme Pro, вийшла настільки якісною та комерційно успішною, що її назва стала іменем загальним для позначення першокласного обладнання для захисту слуху. На хвилі успіху та постійного зростання популярності продукції, у 2018 році керівництво компанії Sordin, ухвалило рішення вийти зі складу MSA та знову стати незалежним підприємством. Тим не менш, співпраця з MSA триває і Sordin, як і раніше, займає лідируючі позиції на ринку США.

Ще більшу популярність Sordin отримала після запуску у виробництва покращеної версії Supreme Pro, яка отримала назву Supreme Pro X і відрізняється від молодшої моделі повною водонепроникністю, що дозволяє використовувати навушники в будь-яких областях та за будь-яких погодних умов. У 2020 році компанія STVOL стала офіційним представником Sordin на території України, тепер наші співвітчизники зможуть оцінити якість та комфорт використання найкращих навушників на ринку - SORDIN SUPREME PRO X.

Характеристики

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 21 дБ
Колір
Час автономної роботи, год
  • 600
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами