Кріплення для прицілу CZ Weaver для CZ557 (5570-7010-02)

Планка кронштейна

Кріплення для прицілу CZ Weaver для CZ557 (5570-7010-02)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 501 оцінок )

5 969

5 569

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Завод CZ (читається як "Чеська Зброя") розташовується в чеських передгір'ях Карпат, місті Угерський Брід, історичний регіон - Південна Моравія. Передумови створення компанії CZ лежать у 1918 році, коли за підсумками закінчення Першої світової війни, під час розпаду Австро-Угорщини, було створено Чехословацьку республіку, і перед керівництвом молодої держави постало питання про озброєння власної армії.

Для досягнення цієї мети було створено кілька збройових заводів - "Зброя-Брно", "Ческа-Зброя-Страконіце" і "Шкода". Ключовим відліком в історії компанії «Чеська-Збройка» є липень 1936 р., коли «CZ» була створена як філія заводу «Чеська-Збройка-Страконіце», що в свою чергу була частиною «Збройка-Брно».

При окупації Чехословаччини нацистськими військами в період Другої світової війни, «CZ» була перейменована на «Bohmische Waffenwerke» – «Богемський збройовий завод».

У 1947 р., після закінчення Другої світової війни, коли значна частина Східна Європа зазнала протекторату та контролю Радянського Союзу, завод «CZ» був націоналізований, після чого було розпочато виробництво армійського озброєння, зокрема чеської версії автомата Калашнікова.

У 1958 р. Завод остаточно був перенесений до міста Угерський Брід . За час існування заводу із зазначеного періоду асортимент продукції «CZ» істотно розширився і на сьогоднішній день включає широку гаму пневматичної зброї, гладкоствольних рушниць, мисливських, спортивних карабінів і гвинтівок (переважно з поворотним поздовжньо-ковзним затвором), а також армійської. Зброї (штурмових гвинтівок, напівавтоматичних пістолетів, пістолетів-кулеметів), що стоять на озброєнні багатьох армій. Якість-вартість», що дозволяє успішно конкурувати, а часто й обходити більш іменитих виробників із Західної Європи та США. Так і кількістю варіантів та моделей. Цілком очевидно, що ознайомитися з усіма мисливськими та спортивними карабінами в рамках однієї статті є досить непростим завданням. Тому ми звернемо увагу лише на основні моделі.

З 2000-х років компанія CZ також стала офіційним постачальником стрілецької зброї (карабіни CZ 805, CZ Scorpion EVO, пістолети P-09, P-07) в армії кількох європейських та близькосхідних країн.

Характеристики

Планка кронштейна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами