Маскувальна шарф-сітка M-Tac Койот (9039)

1 відгук

Код:  392470266

Маскувальна шарф-сітка M-Tac Койот (9039)

1 відгук

Код:  392470266

Тип забарвлення камуфляжу: оберіть потрібний варіант

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 213 оцінок )

562

365

Є в наявності

18

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маскувальна шарф-сітка M-Tac Койот

Габарити: 210 х 100 см

Матеріал: 100% бавовна

Колір: Койот (Пісочний)

Засоби маскування - це низка життєво важливих предметів у комплекті амуніції будь-якого військового та мисливця. Адже в певних ситуаціях ніщо не повинно Вас видати: ні блиск металу на зброї, ні чіткий контур силуету. І якщо на полюванні ціна подібної помилки — зіпсовані враження чи втрачений видобуток, то на полі бою такий промах у маскуванні може коштувати життя. В широкому асортименті засобів для маскування шарфи-сітки займають окреме місце. Вони дозволять Вам залишатися непоміченими і при цьому робити свою роботу або проводити дозвілля на природі.

 Модель доступна в кольорі:  Coyote

Шарф-сітка від вітчизняного бренду М-ТАС – це багатофункціональний засіб швидкого маскування. По суті, це один із різновидів Sniper Face Veil Scarf – снайперського шарфу.

За допомогою такого індивідуального засобу маскування можна «поламати» силует, розмити звичні людському оку і легко помітні контури людської фігури, зброї та ін.

 Камуфляжне забарвлення та неправильна форма посилюють маскувальний ефект. Звичайно, за своєю ефективністю шарф-сітка не зрівняється з маскувальним одягом, але як частина екіпірування він цілком виправдовує себе.

Крім того, будучи по суті сіткою з великої структурою, такий шарф можна перетворити на подобу гіллі, втикавши його травою, гілками і т.п.

За рахунок комірчастої структури шарф-сітка не обмежує огляд.

Крім того, виріб виготовлено зі 100% бавовни, одна з незаперечних переваг якої – абсолютна безшумність. На вітрі чи на морозі – Ви можете бути абсолютно впевнені, що Ваші рухи не супроводжуватимуться шелестом цього елемента одягу.

Краї оброблені тасьмою, що запобігає розтріпанню або розпусканню сітки.

У шов вшита бірка з логотипом виробника.

 Насамкінець слід зазначити, що багатофункціональний шарф-сітка від вітчизняного бренду М-ТАС стане важливим доповненням до вашого комплекту маскування. Він допоможе розбити силует, замаскувати обличчя, зброю або елементи спорядження. З легкістю перетвориться на гіллі чи балаклаву. Одним словом – такий невеликий елемент спорядження містить у собі безліч функцій, які будуть незамінні на полюванні і особливо в зоні бойових дій.

Характеристики

Матеріал
  • Бавовна
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки