Бронежилет - Плитоноска Yakeda VT-6094A Чорний Мультикам Зі швидким Скиданням -Камуфляж Black

Бронежилет - Плитоноска Yakeda VT-6094A Чорний Мультикам Зі швидким Скиданням -Камуфляж Black

Продавець:TacUA

4.7/5  ( 21 оцінок )

5 500

4 800

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні Жилети YAKEDA-це відповідь на сучасні потреби військового ринку. Керівництво бренду по виробництву жилетів побудовано на основі багаторічного досвіду, спостережень і випробувань. Жилети Yakeda призначені для солдатів, силових структур, спецслужб, а також любителів тактичних ігор і стрільців, які хочуть додати реалістичності своїм тренуванням.

Тактичні Жилети Plate Carrier Yakeda відрізняються високою якістю в порівнянні з тими, що циркулюють на ринку. Вони були виготовлені з високоякісних матеріалів. Весь жилет для балістичних вставок виготовлений з високоякісного нейлону 1000D. він призначений для перевезення магазинів з боєприпасами і основного солдатського спорядження. Жилет застібається за допомогою спеціальних застібок, що дозволяють швидко його розстебнути. Система швидкого скидання оснащена роз'ємами на талії і комфортними подушечками. Жилет забезпечує достатню циркуляцію повітря і завдяки універсальному розміру ідеально підходить для кожного користувача.

Тактичні Жилети Plate Carrier були спеціально посилені в чутливих зонах після перших випробувань. Плечовий шов і застібка на липучці посилені. В результаті була виключена схильність цих місць більшого пошкодження.

Найбільш важливі характеристики:

Плитоноска обладнана 4-точковою системою швидкого скидання для блискавичної готовності, а також містить низькопрофільний результат для магазину з глибоким отвором MOLLE, який кріпиться за допомогою подвійної пряжки і липучки. Кожна сторона має 4 вбудовані підсумки для патронів / рацій і виготовлена з тканини, яка розтягується саморегулюючою тканиною для забезпечення щільного і надійного прилягання.

Незважаючи на те, що тільки в передню і задню частини підсумків можна вставити пластини (забезпечуючи 180 градусів захисту), заповнення підсумків з патронами і аксесуарами забезпечить посилений захист з боків. Передній підсумок для патронів разом з кишенями, що розширюються вміщує стандартні патрони M4, G36 і AK, а також патрони для пістолетів HI-CAPA і MP5 з бічним завантаженням.

До плитоноске підходять середні пластини sapi M. отвори для пластин мають висоту 30 см і ширину 25 см, звужуючись до горловини до 13 см.традиційні пластини розміром 30 х 25 см підійдуть так само, але і більш короткі пластини можна використовувати завдяки можливості регулювання внутрішніх ременів.

- Виробник: Yakeda;

- Матеріал: нейлон Cordura 1000D;

- Колір: Чорний мультикам

- Розмір: універсальний, регулюється по ширині і висоті (в талії від 75-130 см);

- Чотириточкова система швидкого скидання з чотирма полімерними пряжками;

- Система МОЛЕ (проведена за допомогою лазерного різання, що усуває проблему стирання матеріалу навколо традиційних кріпильних швів);

- Потрійні підсумки для патронів;

- Грудна частина плитоноски і спина обладнані демпферною повітронепроникною сіткою;

- Регульований еластичний обхват зі швидкороз'ємними пряжками;

- Регульовані плечові ремені з м'якими накладками.

- Знімний передній клапан на липучці;

- Велика липучка для кріплення дрібних підсумків на грудях;

Принципово жилет складається з 2х частин, що скріплені за допомогою кріплень-быстросброс

Вага: 1.49 кг

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами