Тепловізійний монокуляр HikMicro LYNX Pro LH19 (HM-TS03-19XG/W-LH19)

1 відгук

Код:  393108201

Тепловізійний монокуляр HikMicro LYNX Pro LH19 (HM-TS03-19XG/W-LH19)

1 відгук

Код:  393108201

Продавець:Слава Героям

4.8/5  ( 18 оцінок )

50 000

36 500

Є в наявності

26

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Менше року тому стартував продаж нової лінійки тепловізійних монокулярів LYNX Pro LH, розробленої одним із провідних світових брендів - корпорацією Hikvision (Китай). У цій серії найбільш популярною стала середня модифікація, яка вийшла під маркою HikMicro LYNX Pro LH19 (HM-TS03-19XG/W-LH19) - купити такий тепловізор недорого, зі знижкою пропонує наш магазин Optics Pro.

Ця модель поєднує в собі високотехнологічний функціонал, що дає змогу отримати зображення найкращої якості, незалежно від умов зйомки, конструкційну надійність і вивірену ергономіку, а ціна такого приладу демократична.

Цей оптичний девайс отримав приймач теплового випромінювання новітнього покоління і просунутий германієвий об'єктив, його роботу можна синхронізувати з мобільними ґаджетами, а відзнятий матеріал зберігати у вбудованій пам'яті монокуляра.

Про базові особливості пристрою

Тепловізор HikMicro LYNX Pro LH19 оснащений матрицею з роздільною здатністю 384х288 пікселів, ядром типу VOx і температурною чутливістю до 35 мК.

При цьому роздільна здатність кольорового дисплея приладу становить 1280х960, а показник частоти оновлення кадрів дорівнює 50 Hz.

Пристрій дає змогу виявляти людей, віддалених від нього максимум на 1,5 км. Така техніка забезпечується підтримкою бездротового зв'язку Wi-Fi - за допомогою програми Hik-Connect вона здатна працювати в тандемі з мобільними гаджетами iOS, а додаток Google Play дасть змогу поєднувати тепловізор зі смартфонами та планшетами, оснащеними операційною системою Android.

Технічна начинка монокуляра включає стадіометріческій далекомір з трьома попередньо встановленими значеннями, а ресурс роботи пристрою на одному заряді становить до 7,5 годин.

Підтримка технологій, що поліпшують якість, і варіанти палітри кольору

Одна з важливих фішок моделі HikMicro LYNX Pro LH19 - підтримка опцій, здатних підвищити якість зображення до преміального рівня. Власникам приладу доступні три таких технології - Auto Gain Control (AGC), 3D Digital Noise Reduction (3D DNR) і Digital Detail Enhancement (DDE).

У кожної з цих опцій - свій алгоритм і специфіка роботи. Так активація функції DDE забезпечує промальовування найдрібніших деталей об'єкта. Технологія AGC автоматично вирівнює картинку, спираючись на максимальну контрастність. Результатом допомоги технології 3D DNR стане корекція зображення на льоту - кадри відразу замінюються модернізованим, більш досконалим варіантом.

Для відтворення колірної гами картинки володарі даної оптичної техніки можуть вибирати один з чотирьох режимів - це три різних "гарячих" варіанти (чорний, червоний і білий), а також кольоровий формат Fusion.

Гарячі колірні палітри забезпечують виділення об'єкта, що випромінює тепло, на загальному тлі - вони підходять для виявлення і відстеження людей і тварин, які перебувають від спостерігача на великих відстанях. Кольорова палітра - оптимальний вибір для спостереження за об'єктами, що знаходяться близько. Перемикаються режими кольору в меню швидкого доступу.

атриця та об'єктив

Базою матриці цього тепловізора стали неохолоджувані мікроболометри новітнього покоління з розміром пікселя 12 мікрон, які розробили конструктори бренду Хіквіжн.

У пристрої використовується ванадієвий термодатчик HikMicro Technology. Відповідний сенсор, порівняно зі стандартними кремнієвими датчиками, має менший температурний опір і дає змогу отримати стабільнішу картинку, незалежно від того, нерухомий об'єкт чи він переміщується з великою швидкістю.

Оскільки поріг температурної чутливості теплового випромінювача знижено до <35 мК, прилад уловлює найменшу різницю температур між об'єктом і оточенням. Навіть за поганої для неозброєного людського ока видимості атмосфера для тепловізійного монокуляра LYNX Pro LH19 залишається прозорою - опади та рослинність не стають для відстеження перешкодами.

Об'єктив тепловізора отримав германієву лінзу 32Ge, що поліпшує проходження сигналу. Характеристики пристрою дають можливість збільшення картинки в 2, 4 або 8 разів, поступового або дискретного.

Оптичний прилад, кут огляду якого становить 13.8° × 10.4°, підходить для ведення спостережень з відстані від 1 м до 1000 м, а людей, які стоять, він здатний виявити на дистанції до 1,5 км.

Переваги

Користувачі, які вже купили таку техніку і випробували її в справі, переконалися, що вона має кілька плюсів:

  • кращу якість зображення;
  • значну дальність дії, велике поле зору;
  • передову технологічність;
  • міцний і компактний корпус;
  • можливість синхронізації зі смартфонами та планшетами;
  • ємну АКБ;
  • наявність вбудованої пам'яті;
  • просте управління.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення