Бойовий ніж Zero Tolerance 0452CF Армійський ніж Ніж складаний Тактичні ножі Ножі складані кишенькові

Бойовий ніж Zero Tolerance 0452CF Армійський ніж Ніж складаний Тактичні ножі Ножі складані кишенькові

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 39 оцінок )

16 620

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Zero Tolerance 0452CF Sinkevich - стрімкіша версія відомого своїми нагородами ножа 0454, створена неповторним Дмитром Синкевичем. Zero Tolerance 0452CF Sinkevich має лезо зі сталі S35VN з обробкою Stonewash, з плавником. Підшипники KVT забезпечують надійне, швидке відкриття однією рукою. Ручка з вуглецевого волокна із замком frame lock має раму із титану. Ніж має кліпсу. ZT – дочірній підрозділ найбільшої корпорації з виробництва ріжучих інструментів KAI. Все почалося, коли Майк Страйдер припинив працювати з Buck Knives. Скориставшись ситуацією, Кен Оніон, дизайнер ножів Kershaw Knives і Страйдер вирішують випустити спільну серію ножів. Її назвали ZT - Zero Tolerance (нульова толерантність). Дітище вийшло на славу: комбінація мілітаризму Страйдера, що уособлює непорушну міць Збройних Сил США, і етнічний гавайський колорит Кена Оніона дали в результаті плавність ліній у поєднанні з потужністю і помірною міцністю, помножену на високу якість виконання з використанням . Ніж Zero Tolerance 0452 CF виготовлений за мотивами ексклюзивного ножа Zero Tolerance 0454 Limited Edition Lottery, плоду спільного проекту компанії Zero Tolerance та білоруського дизайнера Дмитра Синкевича, який став «Найкращим ножем року» за версією спеціалізованої ножової виставки Blade Show 2013. Клинок Z42 порошкової сталі CPM-S35VN, відмінно тримає та легко піддається заточенню. Рукоятка ножа виготовлена з титанового сплаву з покриттям «стоунвош», накладки виготовлені з карбону. Відкривається ніж плавно та легко за рахунок системи шарикопідшипників на осі – KVT (Kershaw Velocity Technology), а також вбудованого фліппера.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».