Ніж CJRB Pyrite Wharncliffe BB AR-RPM9 Steel, Steel handle

Довжина клинка, мм
  • 79
Матеріал клинка

Ніж CJRB Pyrite Wharncliffe BB AR-RPM9 Steel, Steel handle

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2172 оцінок )

2 580

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож CJRB Pyrite Wharncliffe BB AR-RPM9 Steel, Steel handle

Pyrite – новая линейка повседневных складных ножей в ассортименте CJRB. Представляет собой полноразмерный, рабочий инструмент для выполнения различных задач. Клинок профиля Drop Point или Wharncliffe изготовлен из стали AR-RPM9 (Artisan-Rare Powdered Material 9 Element Steel). Эксклюзивная сталь имеет однородную структуру, которая позволяет сохранять режущую кромку острой на протяжении длительного периода, проста в правке и отлично выдерживает нагрузки. Извлечение клинка происходит за счет шпенька, а фиксируется в открытом положении замком Button Lock. Покрытие клинка и накладки на рукояти могут отличаться в зависимости от модели. Клинок может иметь обработку Stonewash или защитное, черное PVD (Physical Vapor Deposition) покрытие. Накладки могут быть изготовлены из нержавеющей стали или стеклотекстолита G10 разных цветов. На торце размещено отверстие для темляка и двусторонняя карманная клипса.


Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.7
Довжина клинка, мм
  • 79
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».