Сошки Magpul Bipod для кріплення на Picatinny. Колір Flat Dark Earth. MAG941-FDE

Сошки Magpul Bipod для кріплення на Picatinny. Колір Flat Dark Earth. MAG941-FDE

Продавець:AstreiaUpgrade

7 700

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки Magpul MAG941, сумісні з інтерфейсом 1913 Picatinny Rail, представляють собою високоякісний і довговічний аксесуар для зброї.

 Вироблені із якісного алюмінію 6061 T-6 за стандартами Mil-Spec та з додаванням міцного полімеру, ці сошки відзначаються інноваційністю, легкістю використання та превосходним дизайном. 

Особливості продукту:

- Ергономіка: Унікальний дизайн забезпечує комфортність та практичність використання, відрізняючись від інших моделей на ринку.

- Конструкція: Низькопрофільний дизайн мінімізує ризик зачіпання за обладнання, а також забезпечує легкість транспортування.

- Регулювання: Сошки пропонують гнучке регулювання висоти від 6,3"/16 см до 10,3"/26 см, дозволяючи користувачеві легко адаптуватися до різних умов.

- Сумісність: Продукт зручно встановлюється на різних типах поверхонь завдяки м'яким гумовим лапкам. Крім того, є можливість заміни лапок на варіанти з лінійки Atlas.

- Дизайн: Гладка, але стійка конструкція, що відрізняється компактністю у складеному стані, забезпечує безпеку та комфорт під час експлуатації.

- Зроблено в США: Гарантія якості від відомого американського виробника.

Сошки Magpul MAG941 — це ідеальний вибір для професіоналів, які цінують надійність, функціональність та відмінний дизайн.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами