Приціл оптичний B1 4X32 Vector Optics для зброї (2905)

Приціл оптичний B1 4X32 Vector Optics для зброї (2905)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

1 900

1 490

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оснащений прицільною сіткою R14, яка забезпечує більш точне попадання в ціль і допомагає стрільцю швидше націлитися на ціль. Сітка R14 має маркування, які дають змогу стрільцю легко визначити відстань до цілі та враховувати чинники, як-от вітер і гравітація під час стрільби на різні відстані.

Приціл має постійне збільшення в 4 рази, що дає змогу з легкістю визначати цілі на середніх відстанях. Фіксована кратність також робить приціл простішим у використанні, оскільки немає потреби змінювати збільшення.

Vector Optics B1 4x32C має багатошарове покриття оптики, яке забезпечує високу світлопроникність і яскравість зображення. Це дає змогу стрільцю швидко і точно визначити ціль, навіть за слабкого освітлення або в темряві. Крім того, багатошарове покриття оптики зменшує відображення і відблиски на лінзах, що дає змогу стрільцю бачити ціль ясно і чітко.

З вагою всього 230 грам він легкий і зручний у перенесенні. Це робить його чудовим вибором для стрільців, які віддають перевагу легким прицілам, щоб зменшити навантаження на свою руку під час тривалої стрільби або перенесення.

Здатний витримати значні ударні навантаження без пошкодження. Крім того, приціл має захист від води й туману, що дає змогу використовувати його за будь-яких погодних умов, без побоювання, що вода або туман ускладнять спостереження за ціллю.

Корпус виконано з міцного алюмінієвого сплаву, який забезпечує додаткову міцність і надійність. Крім того, приціл має матове чорне покриття, яке зменшує віддзеркалення світла і відблисків, що дає змогу стрільцю бачити ціль ясно і чітко.

Поставляється в комплекті з однією парою кілець прицілу діаметром 25,4 мм на планку Вівер/Пікатінні, що дозволяє легко встановити приціл на більшість гвинтівок. У комплекті також є чистяча тканина, яка дає змогу швидко і легко очистити лінзи прицілу від бруду і пилу, а також кришки об'єктива і окуляра, які захищають лінзи від подряпин і пошкоджень.

Характеристики

Тип прицілу
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами