Активні стрілецькі навушники Sordin Supreme Pro-X. Ударостійкий пластик, сталь Олива

Активні стрілецькі навушники Sordin Supreme Pro-X. Ударостійкий пластик, сталь Олива

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

12 900

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні стрілецькі навушники Sordin Supreme Pro-X. Олива

Розроблені відповідно до новітніх військових стандартів з можливістю використання за будь-яких погодних умов, навіть під час дощу. Оснащені двома захищеними мікрофонами для якісного стереозвучання та визначення напрямку джерела звуку, водночас знижуючи шуми гучністю вище 82 дБ.

Активні навушники для стрільби Sordin Supreme Pro-X - це поєднання максимального захисту слуху з сучасними технологіями стереозвучання і високою якістю матеріалів цих навушників.

*У цих навушниках Ви будете чути тільки те, що потрібно

Під час активних бойових дій у шоломі просто необхідний додатковий засіб захисту слуху.

Саме для цього компанія Sordin виготовляє активні навушники Supreme Pro X із заднім тримачем, що дає змогу носити їх під головний убір або шолом.

Наголов'я виготовлено зі спеціальної м'якої стропи, натомість задній тримач повторює форму наголов'я серії Supreme Pro X, але розміщений на потилиці користувача, що створює додаткове ребро для утримання навушників на голові.

Шведська компанія Sordin є одним із провідних виробників активних навушників і захисного спорядження у світі. Компанія прагне надавати продукти високої якості, поєднуючи інноваційні технології, надійність і комфорт.

Під час виготовлення навушників Sordin Supreme Pro-X, виробник зробив значний акцент на захисті від вологи: модель має додатковий захист відсіку для живлення.

*Sordin Supreme Pro-X не бояться дощу

У решті ж, набір матеріалів є класичним для лінійки Supreme: пластмасові навушники, наголов'я з нержавіючої пружинної сталі та пластмаси, кавер наголов'я зі шкіри або кольорової тканини (50% бавовни, 50% нейлону), амбушюри з плівки ПВХ та спіненого уретанового термопластика.

Щодо основних особливостей цих навушників, ми б акцентували увагу саме на таких пунктах:

- Захист слуху до 82 дБ(А);

- Водонепроникні мікрофони;

- Захист живлення від вологи;

- Аудіо роз'єм AUX AUX і 3,5 мм моно джек у комплекті;

- Заряд батареї: 600 годин;

- Живлення: батарейки 2хААА;

Активні навушники для стрільби Sordin Supreme Pro-X із заднім тримачем під шолом стали незамінним елементом захисту вух для всіх професійних військових, які мають шоломи із закритими вухами.

Саме завдяки ємній батареї та надійній конструкції, ці навушники підійдуть під абсолютно будь-які активні бойові дії незалежно від клімату чи погодних умов.

Навушники Sordin Supreme Pro-X забезпечать Вас надійним і комфортним захистом вух незважаючи ні на які зовнішні подразники. З ними Ви зможете сконцентруватися лише на Ваших безпосередніх завданнях, чітко комунікувати з побратимами та легко визначати напрямок джерела звуку.

Характеристики

Живлення
  • 2 х ААА
Розмір
  • One size
Додаткові характеристики
  • Пластик,Текстиль,Металл
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами