Маскувальне пончо мультикам, тактичний дощовик мультикам, тактичне пончо камуфляж, маскувальний водонепроникний плащ 789656

Маскувальне пончо мультикам, тактичний дощовик мультикам, тактичне пончо камуфляж, маскувальний водонепроникний плащ 789656

Продавець:Monotone

4.9/5  ( 15 оцінок )

1 400

1 100

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дощовик пончо у камуфляжному кольорі мультикам - це ідеальний вибір для активних людей, які люблять вирушати в подорожі, займатися спортом та виконувати інші фізичні активності незалежно від погодних умов.

До переваг цього дощовика належить його виготовлення з високоякісних матеріалів, що забезпечує надійність та довговічність в будь-яких умовах. Він має міцну поверхню, яка не пропускає воду, і захищає вас від дощу та інших атмосферних явищ.

Тактичний дощовик пончо має простий та зручний дизайн, який дозволяє легко й швидко надягнути його на себе, а також зняти, якщо з'являється потреба. Крім того, його можна скласти в компактну форму, що дозволяє з легкістю зберігати та переносити дощовик у рюкзаку чи сумці.

Для забезпечення максимального комфорту та надійності, дощовик має капюшон зі шнуром, який можна регулювати за потребою, щоб захистити голову та шию від дощу. Крім того, він має вентиляційні отвори, які забезпечують циркуляцію повітря та запобігають накопиченню вологи в середині.

Тактичний дощовик пончо у камуфляжному кольорі мультикам - це не тільки функціональний та практичний аксесуар, але й стильний елемент гардеробу для активних людей. Він ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт та надійність у будь-яких погодних умовах.

Пончо камуфляж мультикам эфективно проявляє себе практично на будь-якій місцевості. Завдяки ньому ви отримуєте якісне маскування .

Також подібні накидки використовуються мисливцями та рибалками, тому що вони забеспечують гарний захист від дощу та мокрого снігу.

Виробляється з якісного поліаміда.

Він легкий, водостійкий та при цьому дихає, швидко висихає та не потребує додаткового догляду.

Розміри пончо - 210 х 145 см.

Для захисту голови є капюшон на стяжках.

Пончо багатофункціональний, його можна розтягнути як тент або палатку. Для цього він має кнопки, люверси та мотузки.

Характеристики

Розміри
  • 210 х 145
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами