Складаний ніж Swiza D01 all Чорний кишеньковий

Довжина клинка, мм
  • 75

Складаний ніж Swiza D01 all Чорний кишеньковий

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 39 оцінок )

2 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Swiza D01 all black 

Модель Swiza D01 поставляється з наступними 6 інструментами:

* ідеально відполірований міцний нержавіючий клинок довжиною 75 мм (440C\57 HRC);

* штопор розміру "Сомельє" із загартованої нержавіючої сталі на 5 витків;

* шило зі швейним вушком\дирокол, що дають змогу проткнути шкіру і багато інших міцних матеріалів;

* пінцет зі скошеними кінцями для високої точності при видаленні скалок і колючок;

* замок Safety Lock, що фіксує клинок у відкритому положенні і не дає йому скластися на пальці.

Складаний ніж SWIZA - це сучасне прочитання швейцарської класики. Бренд SWIZA передбачає зручність і практичність у повсякденному використанні в поєднанні з автентичною швейцарською стилістикою і орієнтований на людей з динамічним способом життя.

SWIZA - найзручніший, найстильніший і найпростіший у використанні швейцарський ніж, адже він поєднує в собі лише ті функції, які можуть знадобитися щодня. Нічого зайвого:

"A great challenge: concentrating on the basics and eliminating superfluities"

"Чудове завдання: зосередитися на основах і усунути надлишкові функції"

Ножі виготовлені з нержавіючої сталі марки 440C, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Такі показники є оптимальними для щоденного використання та легкого заточування.

Складні багатофункціональні ножі Swiza мають низку унікальних особливостей.

Ергономічна вигнута форма і м'яке нековзне руків'я з матового прогумованого полімеру Soft touch роблять його більш зручним для зберігання і роботи. Такі ножі справді виділяються серед інших швейцарських ножів.

Ножі Swiza безпечні. Замок Safety Lock, вбудований у швейцарський хрест на рукояті, активується натисканням на заховану в ньому кнопку. Надійно зафіксований лайнер не дасть клинку скластися вам на пальці. Розкрийте клинок і насолоджуйтеся чудовим безпечним різом. Для того, щоб закрити ніж, необхідно затиснути хрест і плавно заховати клинок у рукоять. На відміну від інших ножів, вам необхідно просто затиснути кнопку, а не відсувати сам лайнер всередині рукояті.

Інструменти Swiza мають зручні прорізи, що дають змогу з легкістю діставати їх з рукояті як правшам, так і лівшам. Крім того, вони дають змогу зберегти нігті, що так важливо для представниць прекрасної статі.

Ножі Swiza невибагливі в догляді: ви можете мити їх як під проточною водою, так і в посудомийній машині у воді до 80 градусів, проте постарайтеся помістити ніж у машині окремо від решти забрудненого посуду. Обов'язково протріть насухо кожен інструмент після миття.
 

Окремим пунктом варто відзначити дизайн, адже різноманіття кольорів і візерунків рукояті задовольнить вимоги як прихильника класики, так і любителя яскравих незвичайних аксесуарів. Універсальний чорний або класичний червоний? Життєрадісний помаранчевий або безтурботний блакитний? А, може, бездоганний білий або камуфляж? Вибирати тільки вам, адже це ще не всі колірні рішення, в яких доступні ножі Swiza.

Довідка про компанію.

Компанія Helvetica Brands S.A. веде свою історію з 1904 року, коли Луї Шваб заснував виробництво високоточних механічних годинників у мальовничому районі сучасного швейцарського кантону Юра. Змінювалися покоління, йшли роки, а чудова швейцарська якість тримала марку. У 2015 році компанія прийняла рішення йти в ногу з часом і створила новий продукт у своєму портфелі - ніж Swiza, який вже в 2016 удостоївся престижної нагороди Red Dot Awards. Ця нагорода вручається за особливі досягнення в дизайні споживчих товарів.

Гарантія

На ножі SWIZA з моменту покупки надається довічна гарантія.

Гарантія поширюється на дефекти матеріалів, інструментів або інші виробничі дефекти.

Гарантія не поширюється на дефекти, пов'язані з природним зносом або неналежним використанням ножів.

Гарантія не поширюється на зміну кольору або потертість Soft touch покриття на накладках і black покриття на інструментах.


Гарантія діє лише за умови надання доказу купівлі (чеку, накладної) в авторизованого дистриб'ютора або дилера SWIZA з однозначним зазначенням дати та місця купівлі.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 75
Піхви/чохол
  • Немає
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».