Пневматичний пістолет Umarex Luger Parabellum P08

1 відгук

Код:  396598152

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Umarex Luger Parabellum P08

1 відгук

Код:  396598152

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

5 073

4 628

Є в наявності

18

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплектація:

1). Пістолет

2). Коробка

3). Інструкція з експлуатації

4). Кулі 100шт

5). Балони СО2 4х

Пневматична модель пістолета Umarex P. 08 є копією вогнепальної пістолета Pistole Parabellum P. 08, надійшов у 1908 році на озброєння німецької армії. Він був розроблений ще в 1900 конструктором Георгом Люгером і для свого часу був передовий збройової конструкцією, яку відрізняло важливе достоїнство - висока точність стрільби. Недоліком виявилося дуже трудомістке виробництво.

На зміну йому на початку 2-ї світової прийшов більш надійний пістолет P38, однак "Люгер" залишався головною зброєю офіцерів Вермахту. Зазначена пневматична модель P. 08 виробника Umarex є максимально точною копією вогнепальної прототипу, в тому числі по масі. У моделі немає рухомих частин і "блоубэка", зроблена вона повністю з металевого сплаву, крім накладок рукояті. На корпусі чорне матове покриття, накладки на рукоятці теж з чорного пластику.

Важіль запобіжника знаходиться зліва на краю затвора. Рухом важеля вгору, практично у вертикальне положення, модель пневматичного пістолета знімається з запобіжника, про це буде свідчити відкрилася червона крапка. Конструкція механізму включає систему рухомого ствола. Пістолет Umarex P08 може стріляти виключно самовзводом, стрільба вимагає лише натискання на спуск. Спусковий гачок досить широкий, тому при довгій або швидкісній стрільбі не натирає вказівний палець, так що стріляти цілком комфортно.

Відмінною особливістю пневматичного пістолета Umarex P. 08 стала виняткова економічність. Одного балона вистачить на більш ніж 120 кульок, це мінімум 6 повних магазинів по 21-му кульки BB. Економічність при цьому, як не дивно, не шкодить потужності: стандартна швидкість пострілу - 125 м/с. У Umarex P. 08 не можна регулювати прицільні пристосування, проте багато, тим не менше вважають цю модель однією з найбільш точних серед всіх пневматичних пістолетів.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Вага, г
Матеріал
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Куличенко
    Відгук від покупця. Продавець: КРАКЕН 1

    Очень хороший продавец и быстрая доставка , всем доволен

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!