Мастило Ballistol універсальне спрей 50мл (00-00000193)

Мастило Ballistol універсальне спрей 50мл (00-00000193)

Продавець:Українські соколи

4.4/5  ( 15 оцінок )

188

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна олія, що перевірена часом і не має собі рівних! Засіб для догляду за металом, деревиною, шкірою, гумою, пластиком і багатьом іншим. Незамінна на полюванні, риболовлі, стрільбищі, в поході.

BALLISTOL створює захисну лужну плівку на поверхні металу, нейтралізуючи наслідки взаємодії металу з руками. Також олія видаляє інші кислотні залишки і захищає метал від корозії. Завдяки слабкому поверхневому натягненню і сильній проникаючій здатності BALLISTOL заповнює найдрібніші тріщини і нерівності в поверхні.

BALLISTOL захищає і зберігає будь-які натуральні дерев’яні вироби. Покращує зовнішній вигляд деревини і захищає від пересихання.

Олія Ballistol видаляє затвердіння і нальоти свинцю, міді і томпаку зі стволів і патронників вогнепальної зброї, ізолює і захищає дерев’яні частини зброї, очищає, розм’якшує і просочує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує і видаляє кислотні опади від чорного пороху. Об’єм 50 мл (аерозоль).

Ballistol і вогнепальна зброя: Ballistol видаляє затвердіння і нальоти свинцю, міді і томпаку із стволів і патронників вогнепальної зброї, ізолює і захищає дерев’яні частини зброї, очищає, розм’якшує і пронизує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує і видаляє кислотні опади від чорного пороху.

Ballistol і метал: Ballistol створює захисну плівку на поверхні металів, запобігаючи шкідливій зовнішній дії. Завдяки низькому поверхневому натягненню  здатна проникати в найдрібніші тріщинки і щілини на поверхні металу. Олія розчиняє свинець, мідь і томпак. Очищає срібло і латунь до блиску.

Ballistol і шкіра: Ballistol ефективно захищає шкіру від шкоди, що завдається комахами і грибками, створює вологонепроникний шар. Ballistol нейтралізує залишки руйнівної дубильної кислоти в шкірі.

Ballistol і дерево: Ballistol захищає, зберігає і омолоджує усі натуральні дерев’яні покриття. Удосконалює будову дерева і захищає його від згубної дії вологи і комах. Ідеальна для старовинних меблів!

Ballistol і автомобілі: Ballistol забезпечить грамотний догляд за деталями автомобілів і мотоциклів, запобіжить замерзанню дверних замків вашої машини, зупинить корозію від солі і води, обереже клеми акумулятора. Ballistol очистить і освітлить хром, видалить смолу (гудрон) і плями від комах.

Ballistol і довкілля: Цей продукт зроблений з натуральних компонентів і безпечний для людей і домашніх тварин. Ні його вживання, ні його природний розклад не можуть пошкодити довкіллю.

BALLISTOL - олія для тисячі цілей!
Завдяки своїй безпечній формулі BALLISTOL не шкодить здоров’ю людини і легко вступає в контакт з ліками і продуктами харчування.

Олія BALLISTOL доступна в пляшках по 50 мл, у банках по 500 мл і як аерозоль в 50-мл, 100-мл, 200-мл і 400-мл флаконах.

Характеристики

Сумісність
  • Універсальна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами