Великий тактичний рюкзак 100л Tacal-A4 з дадотковим підсумком. Колір Хакі.

Великий тактичний рюкзак 100л Tacal-A4 з дадотковим підсумком. Колір Хакі.

Продавець:Garmata

5/5  ( 15 оцінок )

1 950

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий тактичний рюкзак 100л з дадотковим підсумком Tacal-A4 в кольорі піксель пісочний ( також є колір хакі та мультікам в цієї моделі ). Виготовлений з вологозахисної та зносостійкої тканини Oxford 1200D. Данний тактичний рюкзак відноситься до типу рейдових рюкзаків, він більш міцний та стійкий до подряпин, ніж традиційний туристичний рюкзак, з якісними пряжками та блискавками, міцний та довговічний. Зовнішня система розширення M.O.L.L.E призначена для закріплення додаткови аксесуарів та підсумків. Розімір рюкзака : Висота 80 см, Довжина 39 см, Глибина 22см. Додатковий підсумок розмір : Висота 17 см, Довжина 40 см, Глибина 10 см.

Структура тактичного рюкзака

Військовий рюкзак Tacal-A4 100L має основне відділеня для зберігання речей з еластичними шнурками, які можуть розширити відділеня. Рюкзак досить місткий, щоб ви могли покласти спальний мішок, килимок, одяг, взуття та інші зовнішні багажі. Має одну передню велику кишеню на блискавці розміром 34 * 30 см для взуття, гаманця та багатьох інших предметів, і дві бічні кишені на блискавці для пляшок з водою або інших предметів побуту. Також одна невелика кишеня в капюшоні рюкзака для дрібних аксессуарів.

Зручний ергономічний фукціонал

Рейдовий рюкзак для зручності в експлуатаціі та развантажені спини додаткофо фіксується на грудях, та на поясі. Регульовані та дихаючі сітчасті плечові ремені з губчастою підкладкою, які допомагають зняти навантаження з плечей. Розширені та потовщені плечові лямки S-подібного типу та висока еластична дихаюча спинка забезпечують найкращу вентиляцію та полегшують навантаження.

Розмір рюкзака: Висота 80 см, Довжина 39 см, Глибина 22см. Цей альпіністський рюкзак важить близько 2 кг для легкого перенесення і не обтяжує вашу подорож. Підходить для військовго призначення, кемпінгу, походів, трекінгу, подорожей, полювання, кемпінгу, скелелазіння.

Розмір підсумка: Висота 17 см, Довжина 40 см, Глибина 10 см. Підсумок призначен для розміщення таких речей, як намет, одяг, сумка для пляшки з водою, набори аксесуарів та інші предмети.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Оксфорд
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами