Тактичний костюм Гірка 5 на флісі L Піксель

1 відгук

Код:  396857376

Тактичний костюм Гірка 5 на флісі L Піксель

1 відгук

Код:  396857376

Продавець:Zimiya

5 200

4 899

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військово-тактичний костюм Гірка Український Піксель призначений для використання різноманітними силовими підрозділами, мисливцями, рибалками, екстремалами.

Дана модель костюма виготовлена з матеріалу ріп-стоп, це інноваційна сумішова тканина, яка на 50% складається з бавовни та на 50% з поліестеру. Це забезпечує костюму практичність, зносостійкість та комфорт використання, костюм чудово "дихає" і добре захищає від вітру.

У місцях, які одержують найбільше навантаження, таких як плечі, коліна, лікті, передбачений подвійний шар матеріалу. Стандартні температурні характеристики цієї моделі до -10 градусів.Окрім чудового матеріалу, костюм відрізняється функціональним пошиттям. Це костюм вільного крою, що складається з куртки та штанів. Рукави, область талії куртки, верх, низ та гомілки штанів підгумовані системою стяжок, що забезпечує краще прилягання костюма та відсутність парусіння на вітрі.У куртці конструкція рукава нового типу, що забезпечує покращену «не ускладнює» ергономіку рухів, у багатошаровій комплектації польового одягу. 

Функціональні та конструктивні особливості костюма Гірка Український Піксель Костюм виготовляється з міцних, перевірених практикою та досвідом матеріалів, фурнітура міцна та надійна, якість пошиття контролюється!Тканина: полікотон, Куртка - на гудзиках зверху, вітрозахисна планка, під нею блискавка, обладнана каптуром, має 6 зовнішніх кишень, плечі та лікті двошарові.Капюшон зі стяжками та фіксаторами.Штани - з еластичним поясом, 4 кишені, коліна та задня частина двошарові.

У районі згину ноги є затяжка для щільнішого прилягання та уникнення вітрилу на вітрі.Широкий розмірний ряд дозволяє підібрати даний костюм на будь-яку статуру.Переваги костюма Гірка Українська Піксель:практичний, зносостійкий, легкий і зручний, що дихає, безшумний, камуфляжне армійське забарвлення Український Піксель, що добре маскує в будь-яких умовах, комфортний у широкому колі умов застосування, не ширяє матеріал, не викликає подразнень, не вигоряє на сонці, погано піддається забруднення.

Комплектація: куртка, штани, підтяжки.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Ріп-стоп
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Колосовський
    Продавець: Zimiya. Розмір: 4XL

    Зв'язалися швидко. Проконсультували.

    Переваги:
    Якість обслуговування, відношення, якість товару.
    Недоліки:
    Відсутні