ТОП ПРОДАЖІВ

Маскувальна шарф-сітка M-Tac MC Мультикам (9036)

1 відгук

Код:  396973236

Маскувальна шарф-сітка M-Tac MC Мультикам (9036)

1 відгук

Код:  396973236

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 201 оцінок )

685

445

Є в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маскувальна шарф-сітка M-Tac MC Мультикам


Багатофункціональна шарф-сітка від бренду M-Tac - це один з різновидів Sniper Face Veil Scarf, снайперського шарфу, який може використовуватися як засіб швидкого маскування обличчя та зброї. Крім основних завдань він також виконує й інші функції, такі як шарф, шемаг, хустку і багато іншого, але в першу чергу це індивідуальний засіб маскування. Для "поломки" силуету шарфа цілком достатньо. Завдання будь-якого камуфляжу, це розмити звичний людському погляду відомий силует, чи то техніка, позиції, людина чи зброя. Тут працює і неправильна форма, і звичайно розмальовка, яка зливається з місцевістю. Шарф сітка цілком здатна впоратися із цим завданням на окопному рівні.


Індивідуальні шарфи-сітки користуються досить великою популярністю, так як стоять відносно недорого, займають мало місця і легко використовуються як за прямим призначенням - для маскування - так і просто як елемент одягу: шарф або головний убір.
Снайпери, розвідники та дозорці, а також мисливці для приховування свого розташування часто користуються цим елементом камуфляжу. Сітка добре розбиває силует людини та зброї, при цьому не обмежує огляд.
І не варто забувати, що це таки сітка. Яка вже сама по собі є унікальним носієм для камуфляжу. Проста сітка, втикана травою та гілками, вже перетворюється на міні гіллі. Називається ця штука правильно Sniper Face Veil Scarf.

Габарити: 180 х 80 см.

Зроблено зі 100% бавовни.
Край оброблений тасьмою. Може носитися як шарф, що потовщує, як "завіса" для снайпера або розвідника, яка розбиває силует. Як бандана чи тюрбан. Відмінно підходить для маскування зброї.

Характеристики

Матеріал
  • Бавовна
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки