Маскувальна сітка M-TAC RANGER COYOTE 6x1,5 м Койот (9051)

Маскувальна сітка M-TAC RANGER COYOTE 6x1,5 м Койот (9051)

Колір: Койот

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 201 оцінок )

2 233

1 451

Є в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маскувальна сітка M-TAC RANGER COYOTE 6x1,5м Койот 

Габарити: 6м х 1,5м

Матеріал: ріп-стоп поліестер 190г/м2

Колір Койот 

Маскувальна сітка від бренду М-Тас – це відмінний елемент маскування техніки, озброєння, позицій та укриттів від очей противника. Сітка дозволяє максимально злитися з навколишнім середовищем та розмиває геометричний силует замаскованого об'єкта.    

Виготовлена з якісного та міцного нейлонового матеріалу ріп стоп, який спеціально порізаний за допомогою лазера. 

Сітка добре маскує на пересіченій місцевості та використовується у військових цілях, щоб бути максимально непомітними у зоні бойових дій.

Засоби маскування - це низка життєво важливих предметів у комплекті амуніції будь-якого військового та мисливця. Адже в певних ситуаціях ніщо не повинно Вас видати: ні блиск металу на зброї, ні чіткий контур силуету. І якщо на полюванні ціна подібної помилки — зіпсовані враження чи втрачений видобуток, то на полі бою такий промах у маскуванні може коштувати життя. В широкому асортименті засобів для маскування RANGER COYOTE займають окреме місце. Вони дозволять Вам залишатися непоміченими і при цьому робити свою роботу або проводити дозвілля на природі.

За допомогою такого індивідуального засобу маскування можна «поламати» силует, розмити звичні людському оку і легко помітні контури людської фігури, зброї та автомобіля, бліндажу.

За рахунок комірчастої структури сітка не обмежує огляд.

Крім того, виріб виготовлений з ріп-стоп поліестер, одна з незаперечних переваг якого – абсолютна безшумність. На вітрі чи морозі – Ви можете бути абсолютно впевнені, що вона не супроводжуватиметься шелестом.

Насамкінець слід зазначити, що багатофункціональна сітка від вітчизняного бренду М-ТАС стане важливим доповненням до вашого комплекту маскування. Він допоможе розбити силует, замаскувати об'єкт, зброю або елементи спорядження. Одним словом – такий невеликий елемент спорядження містить у собі безліч функцій, які будуть незамінні на полюванні і особливо в зоні бойових дій.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами