Навушники тактичні активні Earmor EM-M32H-M3-FG for Helmet-Mount Olive

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ

Навушники тактичні активні Earmor EM-M32H-M3-FG for Helmet-Mount Olive

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 585 оцінок )

3 256

3 192

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні тактичні навушники з кріпленням на шолом і мікрофоном EARMOR M32H-FG

Earmor M32H for Helmet-Mount - це професійні навушники з подвійним мікрофоном, спеціально розроблені для використання у військових цілях на базі M32. Вони постачаються з різними напрямними комплектами для встановлення на шоломи таких типів як Ops-Core FAST ARC, Team Wendy EXFIL і MTEK Mlok. Завдяки військовому роз'єму Nexus TP-120 U-174 (стандарт НАТО) для PTT (не сумісний з PTT Ztac) і знімному двосторонньому мікрофону, навушники можуть бути зручно використані як для шульги, так і для правші.

Ці навушники вирізняються високою шумоізоляцією, легкою вагою і зручністю зберігання, що дає змогу легко інтегрувати їх із засобами захисту органів слуху та інтегрованими засобами зв'язку в системи для досягнення стратегічних цілей.

Навушники Earmor M32H можуть бути легко під'єднані до системи зв'язку з радіостанцією і STD PTT НАТО за допомогою військового роз'єму Nexus TP-120 U-174. Знімний симетричний мікрофон надає зручну посадку для шульги та правші, а вітрозахисний екран мікрофона допомагає вільно спілкуватися навіть у вітряних умовах. Крім того, є слот для обертання з кількома кутами, що дає змогу різноспрямоване розташування мікрофона.

Технологія EMI/RFI захисту та динамічного відстеження голосу допомагає пригнічувати електромагнітний шум і покращує точність системи підбору голосу. Орієнтованість на 360° забезпечує High-Fidelity Full Degree Situational Awareness (HFSA) технологія, що виявляє звук спереду і ззаду, допомагаючи впоратися з небезпечними умовами, перш ніж вони стануть загрозою.

Завдяки високій ударостійкості, інтегрована оболонка M32H виготовлена з 3-міліметрового полікарбонату, забезпечуючи міцність і вогнестійкість. Навушники мають низку особливостей, включно з комплектом кріплення для шолома, низькопрофільним дизайном чашки, військовим конектором Nexus TP-120 U-174 для PTT, рівнем шумопоглинання + NRR22, двостороннім знімним мікрофоном і багатьма іншими.

Габаритні розміри:

  • Довжина: 100 мм
  • Ширина: 75 мм
  • Висота: 120 мм
  • Вага: 316 г (без батарей)

Характеристики

Особливості
NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами