Навушники тактичні активні Earmor EM-M32H-Mod3-CB for Helmet-Mount Coyote Brown

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ

Навушники тактичні активні Earmor EM-M32H-Mod3-CB for Helmet-Mount Coyote Brown

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 588 оцінок )

3 256

3 192

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Earmor M32H for Helmet-Mount - це професійні навушники з мікрофоном, спеціально призначені для використання у військових цілях. Вони базуються на моделі M32 і мають різні комплекти напрямних для кріплення до різних шоломів, таких як Ops-Core FAST ARC, Team Wendy EXFIL і MTEK Mlok. Ці навушники обладнані військовим роз'ємом Nexus TP-120 U-174 (стандарт НАТО) для під'єднання PTT і мають знімний двосторонній мікрофон, що робить їх зручними для шульги та правші. З високою шумоізоляцією, легкою вагою та зручністю зберігання ці навушники дають змогу інтегрувати засоби захисту органів слуху та засоби зв'язку в головні системи для досягнення стратегічних цілей.

Зовнішні комунікації та знімний мікрофон M32H можна легко під'єднувати до радіостанції та STD PTT НАТО за допомогою роз'єму Nexus TP-120 U-174. Навушник має знімний симетричний мікрофон із вітрозахисним екраном для зручного спілкування навіть у вітряних умовах. Крім того, він має слот для обертання з кількома кутами, що дає змогу розміщувати мікрофон у різних положеннях.

Технологія EMI/RFI захисту та динамічного відстеження голосу допомагає підтримувати якість зв'язку. Захист від електромагнітного шуму та радіочастотний захист забезпечують чистий звук, а технологія динамічного відстеження покращує розпізнавання голосу в шумному оточенні.

Орієнтованість на 360°

Для солдатів, мисливців і поліцейських важлива ситуаційна обізнаність. Технологія High-Fidelity Full Degree Situational Awareness (HFSA) забезпечує 360-градусну ситуаційну обізнаність завдяки двом мікрофонам, які реєструють звуки спереду і ззаду. Це підвищує орієнтованість у навколишньому середовищі та допомагає вчасно виявляти небезпеку.

Висока ударостійкість

Навушники мають інтегровану оболонку, виготовлену з полікарбонату, що робить їх дуже міцними та ударостійкими. Їхні особливості включають комплект кріплення для шолома, низькопрофільний дизайн чашки, військовий конектор Nexus TP-120 U-174 (NATO STD) для PTT, рівень шумозаглушення + NRR22, посилення звуків низького рівня та пригнічення шкідливого шуму понад 82 дБ.

Інші особливості

Навушники підтримують знімний двосторонній мікрофон, мають захист від помилкових спрацьовувань, автоматичне вимкнення після 4 годин, амбушюри для щільного прилягання, водонепроникність IPX-5. Вони працюють від 2 батарейок ААА, а вага навушників становить приблизно 316 грамів (без батарейок). Навушники відповідають стандартам CE/RoSH/ANSI S3. 19-1974/EN352-1:2002/EN352-4:2001/A1:2005/EN352-5:2002/A1:2005/EN352-6:2002/ФКК.

Попередження: Навушники сумісні з роз'ємом Nexus TP120 стандарту НАТО. Використовуйте EARMOR PTT або військовий PTT. Несумісні з PTT ZTac/Element!

Габаритні розміри:

  • Довжина: 100 мм
  • Ширина: 75 мм
  • Висота: 120 мм
  • Вага: 316 г (без батарей)

Характеристики

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами