Ніж Weknife Big Banter Dark Green Micarta (WE21045-2)

Ніж Weknife Big Banter Dark Green Micarta (WE21045-2)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 27 оцінок )

14 578

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Weknife Big Banter Dark Green Micarta (WE21045-2)

Зручний та надійний ніж для різних потреб

Ніж Big Banter Dark Green Micarta виготовлений в Китаї компанією Weknife, яка славиться своєю високою якістю виробів. Виробник надає гарантію на товар на протязі 12 місяців.

Цей ніж є ідеальним варіантом для тих, хто постійно пересувається та шукає компактність та зручність. Завдяки своїй компактній конструкції, ніж Big Banter Dark Green Micarta можна легко носити при собі.

Особливістю цього ножа є його ручка з темно-зеленої мікарти, яка не тільки надає стильний вигляд, але і забезпечує надійний захват. Вона дуже стійка до зносу та міцна, що дозволяє використовувати ніж в будь-яких умовах.

Лезо ножа виготовлене з високоякісної сталі, яка забезпечує гострість та тривалий термін служби ножа. Крім того, найбільш важливою особливістю цього ножа є його зручна рукоятка, яка гарно ляже в руку, дозволяючи комфортно використовувати ніж протягом тривалого часу без відчуття дискомфорту.

Замовлення ножа Weknife Big Banter Dark Green Micarta (WE21045-2) відправляється протягом 2-5 днів після оформлення замовлення. Доставка здійснюється усіма зручними для вас способами.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».