Двоточковий тактичний ремінь M-Tac Ranger Green для довгодульної зброї та карабінів, військовий ремінь

Двоточковий тактичний ремінь M-Tac Ranger Green для довгодульної зброї та карабінів, військовий ремінь

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 432 оцінок )

1 241

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Двоточковий тактичний ремінь M-Tac Ranger Green для довгодульної зброї та карабінів, Військовий ремінь збройовий олива

Тактичний 2-точковий M-Tac ремінь збройовий, добре підійде як для довгодульної зброї, так і для карабінів. Ремінь складається з двох строп. Виробник додав 2 фастекси для швидкого скидання. Ремінь обладнаний системою регулювання довжини для вашої зручності.

Вітчизняна компанія M-TAC, що виробляє широкий асортимент продукції Military, Tactical&Outdoor спрямованості, Велика увага приділяє потребам тих, хто за обов'язком своєї служби має справу зі зброєю.

Такі елементи спорядження, як кобури, страхувальні та збройові ремені вирізняються високою надійністю, зручністю і функціональністю і неабияк полегшують і спрощують поводження зі зброєю.

 

 

 

 

 

Двоточковий збройовий ремінь від вітчизняного бренда M-TAC виготовлений із якісних матеріалів відомих фірм-виробників. Це стропа Texcel (США), тканина Cordura 1000D (США) фурнітура WJ. Ви можете бути впевнені в міцності і надійності цих матеріалів, вони не підведуть у відповідальний момент.

Конструкція ременя проста і водночас функціональна. Це двоточка, що має просте та зручне регулювання за довжиною. Ви можете налаштувати довжину ременя під Ваш зріст.

Двоточковий ремінь надзвичайно простий у встановленні й експлуатації. Він кріпиться до зброї у двох місцях (точками) — у районі дула та в районі приклада. 

Кріплення здійснюється за допомогою строп Texcel, які протягуються в антабки або охоплюють зовнішній стовбур і приклад.

Ремінь має функцію швидкого скидання — з обох боків він обладнаний фастексами. Досить розстебнути фастекс, щоб зняти ремінь.

Плечова частина ременя має м'яку накладку-наплічник, покликану виключити натирання ременем, який під вагою зброї втискується в плече. Це підвищує комфортність використання ременя.

 

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Колір
  • Оливковий
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами