Тактичні захисні навушники (беруші) Earmor M20T з функцією Bluetooth black

Тактичні захисні навушники (беруші) Earmor M20T з функцією Bluetooth black

Продавець:RSI

4.1/5  ( 213 оцінок )

3 394

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні захисні навушники (беруші) Earmor M20T з функцією Bluetooth призначені для захисту органів слуху. Беруші оснащені внутрішньоканальними електронними засобами захисту слуху, які допомагають знизити рівень небезпечного для слуху шуму, а також імпульсів рівня вище 82 дБ. При цьому зберігають комфорт спілкування в шумному середовищі.

Беруші працюють у двох режимах: для приміщень (inside) і на відкритому повітрі (outside). Беруші ідеально підійдуть для стрільби, виробництва, будівництва, і допомагають робити роботу комфортною та ефективною. Час роботи від батареї становить до 8 годин. Для зручності, присутнє нагадування про низький заряд батареї. Портативний зарядний чохол подовжує термін служби на одному заряді. На відміну від традиційних активних навушників для стрільби, електронні беруші завдяки своїм компактним розмірам забезпечують неперевершену портативність. 

Поставляються з силіконовим утримувальним шнуром для запобігання втрати, а також з набором змінних вушних вкладишів різних розмірів.

Захисні беруші Earmor M20T мають три режими роботи:

- режим "На відкритому просторі" - максимальний рівень посилення звуку, застосовується під час перебування на вулиці та стрільби на відкритому повітрі

- режим "У приміщенні" - середній рівень посилення звуку

- режим "Прослуховування" - прослуховування аудіо через Bluetooth або для здійснення телефонних дзвінків (можна використовувати як гарнітуру).

ANSI S3.19-1974

EN 352-2:2002

EN 352-7:2002

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами