Ніж складальний Opinel 10 VRI inox тип Viroblock Довжина клинка 100мм

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж складальний Opinel 10 VRI inox тип Viroblock Довжина клинка 100мм

Продавець:RSI

3.9/5  ( 201 оцінок )

1 006

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Opinel 10 – один з основних представників лінійки Tradition. Має класичну для ножів Опінель форму та високу якість виготовлення. Використовуваний дизайн був придуманий засновником компанії Жозефом Опінелем наприкінці 19-го століття і доопрацьований його спадкоємцями, які продовжили справу і досі займаються виробництвом ножів та інструментів. Однак час не стоїть на місці, тому, незважаючи на старий дизайн, який став класикою, для виробництва всієї продукції застосовуються новітні технології та враховуються всі нюанси використання попередніх зразків. Саме завдяки підходу постійного поліпшення на всі нинішні ножі Опінель встановлюється доопрацьований до досконалості замок viroblock. Цей замок є запатентованою розробкою Опінель та використовується виключно для складаних ножів цієї компанії.

Клинок виконаний з нержавіючої сталі марки Sandvik 12С27 та пройшов спеціальну термічну обробку, завдяки якій він має твердість на рівні 58 HRC. Клинок має стандартну форму, чимось схожу з ятаганом, що робить його екземпляром, що досить запам'ятовується. Рукоятка виготовлена з бука, також має традиційну форму: на торці злегка розширена, що дозволяє зручно утримувати ніж і надає йому вислизнути під час роботи.

Загалом ніж Опінель 10 ідеально підходить як для домашнього використання, наприклад, на кухні, так і для щоденного носіння або в якості допоміжного клинка в походах.
Тип товару Ножі
Бренд Opinel
Тип ножа складаний
Вид ножа кишеньковий
Тип замку Viroblock
Твердість клинка 57-58 HRC
Сталь клинка нержавіюча
Марка сталі Sandvik 12C27
Тип заточування прямий
Колір клинка сірий
Форма клинка drop-point
Матеріал рукоятки Дерево
Загальна довжина 210 мм
Довжина клинка 100 мм
Товщина клинка 2 мм
Колір рукоятки коричневий, бежевий
Вага 46 г

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».