Тепловизионная насадка Guide TA435 400x300@17μm 1000м

Тепловизионная насадка Guide TA435 400x300@17μm 1000м

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 363 оцінок )

151 200

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійні насадки Guide серії TA перетворюють оптичний приціл на тепловізійний, а також можуть ефективно використовуватися як монокуляр. Замість трьох приладів (звичайний приціл, тепловізійний приціл і тепловізійний монокуляр) достатньо мати лише два - звичайний оптичний приціл та насадку Guide TA, які в результаті ще й важитимуть у два рази менше. Насадка кріпиться до об'єктиву оптичного прицілу за допомогою адаптера, при цьому не потрібні ні додаткова пристрілка, ні будь-які коригуючі дії.

Насадка має кілька встановлених колірних режимів. Палітри "Гарячий білий", "Гарячий чорний", "Гарячий червоний" та "Гарячий зелений" використовуються для спостережень у різних погодних умовах для досягнення оптимального контрасту цілі та фону. П'ять різних сценічних режимів, що перемикаються між собою - базовий, міський, лісовий, сніговий і пустельний - також допомагають краще адаптувати налаштування Guide TA під поточне оточення. Додаткова функція Hot Point може відстежувати найгарячішу ділянку зображення.

Насадка може бути додатково оснащена опціональним пультом керування для дистанційного контролю основних функцій тепловізора з метою додаткового комфорту при використанні. Пульт працює через Bluetooth.

Ступінь водозахисту - IP67, прилад витримує удари, недбале поводження та потужну віддачу під час пострілу, а також мороз до -30 градусів за Цельсієм.
Guide TA може виявляти цілі в погану погоду, крізь туман і дим, через перешкоди, такі як чагарники, висока трава, крони дерев, очерет, маскувальні сітки та інші нещільні перепони. Крім полювання, насадка як монокуляр буде зручна для тактичних областей застосування, таких як охорона правопорядку, патрулювання територій, а також пошук і порятунок людей.


Ця модель постачається з окуляром 2,5х.

Характеристики

Вага, г
  • 400
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення