Тепловізійний приціл Delta IRay Saim SCL35

Тепловізійний приціл Delta IRay Saim SCL35

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

122 371

104 016

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор серії Saim розроблений з урахуванням портативності і простоти експлуатації. Ергономічний дизайн і чудову якість зображення роблять серію Saim відмінним компаньйоном для нічного спостереження навіть в дощову або туманну погоду.

Висока якість зображення
Вбудований детектор InfiRay і погоджено з Matrix Ⅲ TM потужним алгоритмом призначений для підвищення чіткості зображення і загальну деталізації зображення. Матриця Ⅲ ТМ призводить до більш чіткого полю зору і розширення можливостей об'єкта ідентифікації. Серія Saim забезпечує високу якість зображення, автоматично покращуючи контраст зображення, посилюючи ієрархію зображень, щоб швидше знаходити цілі.

Зручний інтерфейс
Простота і зручність в експлуатації - це початкове дизайнерське намір серії Saim. Повноцінний дизайн іконок, легкий для розуміння і напівпрозорий фоновий дизайн меню можуть ефективно уникнути проблем з оклюзією. Внутрішні пункти меню і опції також відображаються на контрастной градиентной підкладці, тому ви можете стежити за настройками, не випускаючи з уваги свою мету.

Регулювання різкості зображення
Різкість зображення може бути відрегульована вручну, щоб відповідати індивідуальним перевагам для зображення високої якості, і є чотири рівні для вибору за допомогою короткого натискання клавіші меню.

Ультраяскравий режим
Режим Ultraclear спеціально призначений для поганої погоди, такий як сильний туман і дощ, які роблять Saim більш чутливим і отримують більше деталей.

Компактний розмір і легка вага
Завдяки розумному компонуванню, компактній структурі і легкій вазі серія Saim більш зручна і зручна для використання на відкритому повітрі.

Висока ударостійкість
Серія Saim відрізняється виключно високою стійкістю до ударів до 6000Дж.

Вбудований відеореєстратор і WIFI з'єднання
SCT обладнаний пристроєм запису на 16 ГБ, яке дозволяє знімати відео і захоплювати зображення під час спостереження 16 ГБ, що дозволяє зберігати близько 20 000 зображень. Файли відео і фото, які зберігаються у внутрішній пам'яті, можна перенести на комп'ютер через дротове з'єднання або на телефон через Wi-Fi. Точка доступу Wi-Fi продукту підтримує одночасне підключення чотирьох пристроїв.

Зовнішнє джерело живлення
Час роботи може бути значно збільшено шляхом підключення зовнішніх джерел живлення великої ємності, тобто переносного джерела живлення, за допомогою кабелю типу C.

Функція «картинка в картинці»
Картинка в картинці підвищує точність, надаючи збільшене в 2 рази зображення області сітки у верхній частині дисплея. Це допомагає збільшити мета, зберігаючи решту видимого поля зору.

Велика дальність виявлення 1800 метрів
Фактична дальність виявлення фігури людини (1,8x0,5 м) у полі на фоні лісу для теплових приладів Saim до 1818 метрів.

Технічні характеристики:
Об'єктив: 35 мм
Матриця: iRay Vox Ceramic 17um
Розмір матриці: 384x288 px
Частота зміни кадрів: 50 герц
Дисплей: OLED
Роздільна здатність дисплея: 1280x960 px
Кут зору: 10.7х8
Чутливість сенсора:

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення