ТОП ПРОДАЖІВ

Універсальна система кріплень Wendy system з подушками для шолома з регульованими ременями та чашею для підборіддя підшоломник для каски Хакі (Kali)

1 відгук

Код:  400524837

Універсальна система кріплень Wendy system з подушками для шолома з регульованими ременями та чашею для підборіддя підшоломник для каски Хакі (Kali)

1 відгук

Код:  400524837

Продавець:Voloshyn

4.5/5  ( 348 оцінок )

1 199

1 099

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна система кріплень для шолома Wendy system з подушками

Підвісна система та подушки для бойового шолома . Подушки з ефектом пам'яті, двоскладовий набір. Перший рівень кріпиться до касці, другий рівень можна використовувати додатково для комфортнішої корекції розміру. Завдяки такому універсальному підшоломнику для каски ви легко підганяєте розмір залежно від обладнання, що використовується на шоломі, навушників з оголов'ям і так далі. Сучасна підвісна система у стилі Team Wendy CAM FIT забезпечує комфорт та надійність шолома в 4 рази вище, ніж у стандартних підвісних систем шоломів ACH/MICH. Це безцінна річ для тих, хто цінує комфорт та йде в ногу з часом.

Підходить для різних шоломів як безухих типу FAST, так і класичних PASGT, у тому числі будь-яких інших аналогів різних армій світу.

У системі фіксації CAM FIT™ використовуються повзунки Cam Lock для регулювання однією рукою та надійної фіксації. Система BOA® Fit стабілізує вагу шолома, розподіляючи легкий, рівномірний тиск навколо голови за відчуттями схожими на бейсболку. Регульовані ремені та чаша для підборіддя були розроблені для щільного та зручного прилягання до обличчя користувача. Асиметричний дизайн дозволяє пряжці плавно заправляти її по лінії підборіддя, зберігаючи щільне прилягання. Підкладка чашки підборіддя забезпечує максимальний комфорт та відсутність натирання за будь-якої температури.

Характеристики

Особливості
Колір
Розмір
  • One size
Комплектація
  • Пара
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Руслан Сухопар
    Відгук від покупця. Продавець: Voloshyn

    Качество отличное
    Заказ доставлен быстро

    Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нет