Кобура модель Hit Factor ver.1 для зброї CZ 82, правша, Black

Кобура модель Hit Factor ver.1 для зброї CZ 82, правша, Black

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Hit Factor - це відмінний приклад зовнішньопоясної кобури, яка призначена для забезпечення максимального комфорту під час носіння пістолета в умовах військових операцій. Основною перевагою зовнішньопоясних кобур є їх спрямованість на фізіологічно правильне розташування та швидке витягування зброї.


Кобура легко і надійно кріпиться до брючного ременя за допомогою пластикових кріплень, і ви можете самостійно регулювати кут нахилу кобури на поясі згідно з вашими потребами. Це означає, що ви маєте повний контроль над тим, як ваша зброя розташована.


Завдяки спеціальним гвинтам, ви також можете налаштувати силу утримання пістолета в кобурі, гарантуючи максимальну безпеку та надійність. Конструкція кобури розрахована на максимальне прилягання до тіла, дозволяючи приховане носіння під верхнім одягом і зберігаючи вашу конфіденційність у важких ситуаціях. Пам'ятайте, що правильний вибір комплекції тіла і одягу також важливий для недосяжності вашої зброї для оточуючих.


Hit Factor - це надійний і функціональний аксесуар для військових, який допоможе зберегти вашу зброю під контролем і готовою до дії в будь-який момент.

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами