Кобура модель Hit Factor ver.1 для зброї Glock - 17 / 22 / 47, лівша, Black

Кобура модель Hit Factor ver.1 для зброї Glock - 17 / 22 / 47, лівша, Black

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Hit Factor - це чудовий вибір для військових, які шукають ефективний спосіб носіння свого пістолета. Вона відноситься до класу зовнішньопоясних кобур, які пропонують кілька практичних переваг, в порівнянні з внутрішньопоясними альтернативами.


Основною перевагою зовнішньої кобури є її здатність до фізіологічно зручного та комфортного носіння пістолета. Ви зможете швидко та легко дістати зброю завдяки полегшеному доступу, без необхідності ускладнюючих рухів. Кобура надійно кріпиться до брючного ременя за допомогою пластикових кріплень, і ви можете самостійно регулювати кут нахилу кобури на поясі, щоб відповідати своїм потребам.


Додатковий плюс - можливість регулювати силу утримання пістолета в кобурі за допомогою спеціальних гвинтів. Кобура побудована так, що дозволяє максимально прилягати до тіла, сприяючи прихованому носінню під одягом, таким як куртка або светр. За умови правильної комплекції тіла і вибору одягу, вас не виявлять як власника зброї, забезпечуючи вам додатковий ступінь анонімності.


Модель Hit Factor - це практичний та ефективний спосіб носіння пістолета, який працює в гармонії з вашими потребами та завданнями.

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами