Самурайський Меч Катана SHOGUN KATANA на Підставці

1 відгук

Код:  400930887

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 730

Самурайський Меч Катана SHOGUN KATANA на Підставці

1 відгук

Код:  400930887

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

3 576

2 860

Є в наявності

22

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Самурайський Меч Катана SHOGUN KATANA на Підставці

SHOGUN KATANA є якісним зразком особистої зброї японського самурая – катани.

Цей японський меч виконаний на досить високому рівні і здатний служити як прикрасою інтер'єру, так і гідним поповненням колекції.

Виробник серйозно поставився до своєї роботи і виконав її із значною увагою до деталей, особливостей конструкції та значення, вкладеного в символіку декору.

Модель SHOGUN відрізняється лаконічною красою, такою характерною для японської зброї. Чорні лаковані піхви (сая), чорні саге (шнур для кріплення сая) і цука-іто (оплітка рукояті) надають мечу строгий, серйозний вигляд. Катана настільки детальна, що навіть сама (обтяжка рукояті) імітує справжню структуру шкіри ската. Не забуто й таку важливу деталь, як менуке – фігурки під оплеткою рукояті, які служили своєрідними амулетами і дозволяли тактильно визначити становище зброї в руці. Навіть мекуги - штифт, який кріпить ручку до хвостовика клинка, виконаний, як і належить, з дерева.

Клинок меча несе досить якісну імітацію лінії гарту (хамон) і добре помітний дол (хі), що вкрай позитивно позначається на загальну достовірність та правдоподібність його зовнішнього вигляду.

Цікава й цуба (гарда клинка). На лиття, що прикрашає цубу, можна добре розрізнити сакура-мон – герб, що зображує квітку вишні (символ вірності традиціям). Також, на цубі ми бачимо зображення постаті мандрівного воїна. На одязі добре помітний ішидатами - мон (символ твердості волі, знак священиків). У руці воїна ми бачимо гарбуз-горлянку, що є символом простоти та життєвої сили, з яким часто традиційно зображують ченців та святих.

Зображення на цубі добре доповнюються орнаментом на саї. Він нагадує пелюстки лотоса – східного символу чистоти та духовної досконалості.

У комплекті з мечем йде підставка (катанакаке), яка допоможе встановити самурайський меч у будь-якому інтер'єрі.

Як бачимо, купуючи катану SHOGUN, ви набуваєте не просто якісного сувенірного зразка класичного японського меча, а цілої легенди, історії. Історію, яку приємно раптом згадати, ковзнувши по мечу ненавмисним поглядом. Історію, якою можна розважити гостей під час застілля. Історію, яка стане частиною вашого будинку та вашого життя.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 730

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ДЕРЕВО, ШНУР, ЕКО ШКІРА

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 1030

ДОВЖИНА РУКАЯТКИ, ММ: 300

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ДЕРЕВО

ПОВЕРХНЯ КЛИНКА: SATIN FINISH

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 50-52

МАТЕРІАЛ ЛЕЗА: 420

МАТЕРІАЛ ПІДСТАВКИ: ДЕРЕВО

ШИРИНА КЛИНКА, ММ: 33

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 6.8

МАСА, Г: 1435

МАТЕРІАЛ УПАКОВКИ: КАРТОН

КОМПЛЕКТАЦІЯ: КАТАНА, ТКАНИННИЙ ЧОХОЛ, ПІДСТАВКА

ПРИЗНАЧЕННЯ: СУВЕНІРНЕ

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 6.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Влад Новиков
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Все було добре

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».