Самурайський Меч Катана RONIN KATANA

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 735

Самурайський Меч Катана RONIN KATANA

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

3 576

2 860

Є в наявності

18

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Самурайський Меч Катана RONIN KATANA

Меч RONIN є високоякісною сувенірною японською катаною, яка повністю успадковує особливості мечів стародавньої Японії.

Цей меч виконаний на досить високому рівні і здатний служити як прикрасою інтер'єру, так і гідним поповненням колекції.

У повсякденному житті самураї не вітали надмірної яскравості та розкоші оздоблення та екіпірування. Стриманість вважалася чеснотою. Ознакою гарного смаку вважався чорний колір (Роїро). Одягатися у щось яскраве та розкішне було прийнято лише під час регулярних візитів до двору.

Меч RONIN KATANA є досить близькою варіацією самурайської зброї періоду XVII-XIX ст. Саме в цей час стають популярними прикраси на гарді (цубі) та інших деталях приладу катани.

Самурайська Катана має піхви (сая), саге (шнур для кріплення сая) і цука-іто (оплітку рукояті) чорного кольору. З лаконічною строгістю чорного оздоблення меча контрастує лише біла сама (обтяжка рукояті), яка є досить вдалою імітацією натуральної шкіри ската.

Також не забута виробником і така важлива деталь, як менуке - невеликі фігурки під оплеткою рукояті, що служили своєрідними амулетами і дозволяли тактильно визначити положення зброї в руці. Навіть мекуги - штифт, який кріпить ручку до хвостовика клинка, виконаний, як і належить, з дерева.

Ніжні (сая), наверші (касира) та рукоять (цуке) меча прикрашені зображенням символу томое-мон (巴紋), що означав кругообіг, вічність і колишнього емблемою бога грому, а також сил, що карають за провини та злочини. Цей символ нерідко виступав як камон - родовий герб, а тому наносився на одяг, прапора і, звичайно ж, на зброю.

Клинок меча несе досить якісну імітацію лінії гарту (хамон) і добре помітний дол (хі), що вкрай позитивно позначається на загальну достовірність та правдоподібність його зовнішнього вигляду.

Самурайський меч RONIN KATANA є об'єктом колекціонування, чудовим подарунком, гідним прикрасою інтер'єру та чудовим доповненням костюма актора чи косплеєра.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 735

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ШНУР, МЕЛАЛ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 1015

ДОВЖИНА РУКОЯТКИ, ММ: 280

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ДЕРЕВО

ПОВЕРХНЯ КЛИНКА: SATIN FINISH

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 50-52

МАРКА СТАЛІ: 420

ШИРИНА КЛИНКА, ММ: 33

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 7

МАСА, Г: 1270

МАТЕРІАЛ УПАКОВКИ: КАРТОН

КОМПЛЕКТАЦІЯ: КАТАНА, ТКАНИННИЙ ЧОХОЛ

ПРИЗНАЧЕННЯ: СУВЕНІРНЕ

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 7
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».