Коліматорний приціл Aim Sports RT5-03F 1x33MM FULLSIZE DUAL ILL - класична версія II

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Коліматорний приціл Aim Sports RT5-03F 1x33MM FULLSIZE DUAL ILL - класична версія II

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

6 400

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл RT5-03F 1x33MM FULLSIZE DUAL ILL класична версія II — ідеальне рішення для власників рушниць і гвинтівок AR. Спеціально розроблений для спільної роботи з даними типами вогнепальної зброї, приціл забезпечує високу ступінь сумісності та інтеграції, що дає можливість повністю розкрити потенціал зброї.

З широким кутом огляду стрілок отримує високу швидкість реакції і швидке прицілювання на ціль. Це особливо корисно в швидко мінливих ситуаціях, таких як стрільба на рухомі мішені або в умовах ближнього бою.

Зроблений з авіаційного алюмінію, корпус забезпечує неймовірну міцність і надійність. При цьому, він стійкий до ударів і протитуманний, що робить цей приціл надійним навіть в самих екстремальних умовах.

Надає великий вибір прицільних сіток — від точкової до хрестоподібної, від яблучка до зіркоподібної — чотири варіанти дозволяють вибрати найбільш зручну сітку для ваших потреб, гарантуючи максимальну адаптацію до різних сценаріїв стрільби.

З шістьма рівнями яскравості підсвічування, RT5-03F адаптується під будь-яке оточення, забезпечуючи максимальний комфорт і видимість в будь-яких умовах освітлення. Виберіть оптимальний рівень для вашої стрільби, щоб забезпечити найкраще прицілювання.

Можливість швидкого наведення на ціль — одна з найбільш важливих властивостей цього прицілу. Завдяки необмеженому видаленню вихідної зіниці, стрілок може миттєво отримати огляд, навіть не впритул до прицілу. Це дозволяє діяти швидко і точно, в лічені частки секунди.

Кріплення Пікатінні/Вівер — це максимальна універсальність і легкість установки на широкий спектр вогнепальної зброї, включаючи гвинтівки AR та інші платформи. Оптимізована ефективність роботи прицілу дозволяє йому працювати до 150 годин на одному заряді. Це означає, що можна забути про постійну заміну батареї і повністю сконцентруватися на стрільбі.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами