Призматичний приціл Discovery Optics 4х32 TRI Illuminated SCOPE W Fiber Optic Sight з прицільною сіткою MIl-DOT

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4

Призматичний приціл Discovery Optics 4х32 TRI Illuminated SCOPE W Fiber Optic Sight з прицільною сіткою MIl-DOT

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

5 464

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призматичний приціл 4х32 TRI Illuminated SCOPE W Fiber Optic Sight з прицільною сіткою MIl-DOT оптимізований для стрільби на середні дистанції. Повністю регульований цілик забезпечує максимальну точність прицілювання. Крім того, приціл комплектується оптоволоконної мушкою, яка діє як резервна опція в разі виходу з ладу основної оптики. Оптоволоконний кабель гарантує видимість мушки навіть при недостатньому освітленні.

Корпус виготовлений з цільної заготовки високоміцного авіаційного алюмінію, що надає йому стійкість навіть до найсильнішої віддачі. Це гарантує довгий термін служби і надійну роботу прицілу в різних умовах експлуатації.

Для забезпечення надійної роботи в будь-яких погодних умовах, приціл оснащений протитуманним і ударостійким корпусом. Заправлений азотом і ущільнений стійкими до атмосферних перепадів прокладками, приціл захищений від вологи, конденсації і пилу, забезпечуючи бездоганне функціонування навіть в екстремальних умовах.

Багатошарове просвітлення лінзи зеленого кольору дозволяє значно поліпшити світлопропускання, забезпечуючи яскраве і чітке зображення навіть при недостатньому освітленні. Крім того, це покриття підвищує дозвіл і захищає лінзу від подряпин, гарантуючи довгий термін служби.

Прицільна сітка виконана з лазерним гравіюванням. Цим обумовлена стійкість і надійність сітки протягом довгого часу експлуатації. Є підсвічування, вона дає можливість вибору з трьох кольорів: червоного, зеленого і синього. Це дозволяє стрілку налаштувати сітку під свої переваги і поточні умови освітлення.

Конструкція виконана з сонцезахисним козирком, який встановлений під певним кутом, щоб активно знижувати відображення від яскравого освітлення. Це забезпечує оптимальні умови видимості навіть у сонячні дні.

Видалення вихідної зіниці 8,89 см.це дозволяє не тільки ефективно захистити своє око від сильної віддачі, але і миттєво знайти мету в полі зору. Такий баланс між захистом і оперативністю прицілювання робить цей приціл оптимальним для швидких і точних пострілів.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами