Приціл Discovery Optics HD 5-30X56SFIR SLT FFP IR-MIL 34 мм

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 30

Приціл Discovery Optics HD 5-30X56SFIR SLT FFP IR-MIL 34 мм

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

11 400

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Discovery HD 5-30X56SFIR SLT FFP IR-MIL 34 мм — високоточний оптичний прилад, спеціально розроблений для стрільби з далеких відстаней. Збільшення в 5-30 разів дозволяє стрілку збільшувати розмір цілі і підвищувати точність прицілювання на великих відстанях. Це збільшення можна легко регулювати за допомогою гладкого і точного механізму, розташованого на корпусі прицілу.

Окуляр з швидким фокусуванням, який дозволяє стрілку швидко і легко налаштовувати зображення в окулярі на потрібний рівень чіткості. Завдяки цьому механізму, стрілок може швидко і точно захоплювати ціль і підтримувати її у фокусі на будь-якій відстані.

Заповнений азотом корпус з протитуманними характеристиками гарантує, що приціл залишиться чітким і ясним в будь-яких умовах погоди і температурі навколишнього середовища. Заповнення прицілу азотом також захищає його від запотівання та пошкодження внутрішніх елементів, таких як лінзи, через зміни температури та вологості.

SLT (Smart-Lok Turrets) — система коригування висоти і сторони дозволяє стрілку швидко і точно змінювати положення прицілу відповідно до умов стрільби. IR-MIL (Illuminated Reticle-MIL) також дозволяє вибирати з декількох налаштувань яскравості підсвічування мішені, що дозволяє стрілку легко побачити мішень в будь-яких умовах освітлення.

Високий ступінь водонепроникності корпусу захищає його від води і дозволяє використовувати приціл під час дощу або при контакті з вологою. Водонепроникність досягається завдяки герметичній ущільнювальній прокладці, яка запобігає потраплянню води і пилу всередину прицілу.

Конструкція вкрай міцна і стійка до ударів і віддачі, що робить його ідеальним для використання з вогнепальною зброєю. Приціл має стійку раму, яка захищає його від ударів і пошкоджень, а також міцні лінзи, які не розбиваються при ударах.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 30
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами