Сошки Aim Sports H. STYLE SPRING TENSION BIPOD ВЕЛИКА 25.4СМ BPHS03

Сошки Aim Sports H. STYLE SPRING TENSION BIPOD ВЕЛИКА 25.4СМ BPHS03

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

2 450

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки H. STYLE SPRING TENSION BIPOD Великі 25.4 см дозволяють регулювати висоту. Від 11.5 до 20 дюймів (29,21 - 50,8 см) — діапазон, який дозволяє пристосовувати її під ваші потреби. Дизайн дозволяє кріпити її безпосередньо до поворотного стрижня, забезпечуючи надійне і стабільне кріплення. Це означає, що ви завжди будете готові до швидкого взяття цілі в приціл, не втрачаючи ні секунди.

Сошки швидко і плавно регулюються, даючи можливість миттєво адаптуватися до нерівній місцевості і мінливих умов. З ними ви завжди будете готові до швидкого реагування на будь-які виклики.

Виготовлені з алюмінію і високовуглецевої сталі. Ці матеріали не тільки забезпечують стійкість і міцність, але і гарантують, що сошки прослужать вірою і правдою протягом багатьох років.

Чорне тверде анодоване покриття надає не тільки елегантний вигляд, але і додатковий захист. Воно захищає поверхню від корозії, подряпин і інших пошкоджень, гарантуючи, що сошки будуть виглядати так само чудово, як і ви самі.

Характеристики

Місце кріплення
Матеріал
Фіксація на зброю
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами