Кільця для оптичного прицілу Aim Sports 25.4MM середє QWN1M

Посадкове місце (Діаметр кілець)

Кільця для оптичного прицілу Aim Sports 25.4MM середє QWN1M

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

1 100

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кільця для оптичного прицілу 25.4 MM середні виготовлені з використанням високоякісного алюмінію 6061-T6, що забезпечує виняткову міцність і стійкість до механічних навантажень. Механічно оброблений виступ віддачі підсилює структуру кільця, підвищуючи його стійкість до реактивних сил, що виникають під час стрільби. При цьому інноваційні технології дозволили домогтися зниження загальної ваги кільця, що позитивно позначається на балансі зброї і загальному комфорті під час використання.

Кільця спроектовані з особливо широкими контактними поверхнями, що забезпечують надійне і щільне прилягання до прицільної площини прицілу. Це знижує ймовірність зсуву або деформації прицілу під час стрільби, підвищуючи точність влучень.

Виконані з високоміцного алюмінію 6061-T6 і покриті шаром чорної анодованої обробки. Це забезпечує не тільки стійкість до корозії і зносу, але і надає кільцям елегантний зовнішній вигляд, поєднуючи в собі міцність і стиль.

Спроектовані з урахуванням стандартів Mil 1913, що забезпечує максимальну сумісність з різними оптичними прицілами і напрямними даного стандарту. Це дозволяє легко інтегрувати кільця на різноманітну зброю без зайвих зусиль з адаптації.

Зі стандартною висотою центру 1 дюйм, це кільце забезпечує оптимальну відстань між оптичним прицілом і стволом зброї, що важливо для точності стрільби. Така висота центру дозволяє впевнено встановити практично будь-який оптичний приціл, мінімізуючи необхідність в корекціях.

Характеристики

Посадкове місце (Діаметр кілець)
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами