Сошки для карабіну Aim Sports короткі AR HADGUARD RAIL BIPOD-SHORT BPARSS

Сошки для карабіну Aim Sports короткі AR HADGUARD RAIL BIPOD-SHORT BPARSS

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

1 750

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки для карабіна короткі (AR HADGUARD RAIL BIPOD-SHORT) встановлюється безпосередньо на направляючу Пікатінні. Це забезпечує неперевершену стабільність і підтримку вогню навіть в екстремальних умовах. Сошки надійно фіксуються на планці, забезпечуючи стрілку впевненість і точність.

Регульовані ніжки дозволяють миттєво адаптувати висоту сошки під конкретні умови стрільби. Кнопка втягування/складання забезпечує швидку і безшумну зміну довжини ніжок в залежності від обстановки, дозволяючи стрілку ефективно взаємодіяти з навколишнім середовищем.

Авіаційний алюміній, міцний і легкий матеріал, забезпечує надійність і довговічність. Матове чорне покриття не тільки надає сошкам елегантний і сучасний вигляд, але і захищає її від зовнішніх впливів, таких як корозія і подряпини.

Розроблені з урахуванням потреб різних стрільців, тому вони сумісні не тільки з планками Пікатінні, але і з планками Weaver/Picatinny 1913. Це забезпечує високу універсальність і дозволяє використовувати їх з різними типами зброї.

Виготовлені з використанням передових технологій та інженерної майстерності в США. Це гарантує найвищий стандарт американської якості та надійності.

Характеристики

Місце кріплення
Матеріал
Фіксація на зброю
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами