Комплект гарнітури Silynx Panther Headset 2000000137803

Комплект гарнітури Silynx Panther Headset 2000000137803

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

18 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Гарнітура Silynx Panther була розроблена, щоб забезпечити операторам простий спосіб переходу на внутрішньовушну (внутрішню слухову) гарнітуру, щоб зменшити втому шиї та підвищити комфорт без заміни існуючої системи PTT.

Гарнітура Panther, котра важить лише 4 грами сумісна з усіма системами PTT з роз’ємом Nexus. Silynx Panther можна швидко під’єднати замість наголовної гарнітури до блоку PTT. Для цього не потрібні адаптери чи інше обладнання. Це також ідеально підходить для команд, які хочуть стандартизувати один пристрій PTT, дозволяючи операторам вибирати особисті переваги своїх гарнітур — деякі можуть використовувати внутрішньослухові гарнітури, інші — наголовні.

Навушники фіксуються у зовнішньому вусі. Для щільної фіксації застосовуються контактні кільця SureFit, які йдуть комплектом з трьох розмірів, щоб забезпечити сумісність для всіх користувачів. Для зручності закріплення навушників в комплекті також ідуть амбушури трьох розмірів, контурні хвостовики та накладки для маршрутизації кабелю за вухом. 

Гарнітура забезпечена блоком контролю звуку, в який також вбудований батарейний відсік. Живлення від однієї батареї типу ААА (не входить до комплекту).

 

Комплект поставки: внутрішньовушні навушники, блок контролю звуку зі штекером Nexus Male TP-120 для під’єднання до блоку PTT, амбушури (розмір S, M, L), контурні хвостовики, накладки для маршрутизації кабелю, спиртова серветка й щіточка для чищення, інструкція англійською мовою.

 

Характеристики

Штекер: Nexus Male TP-120

Вага (зі звуковим блоком і штекером): 100 г

Характеристики

Колір
Живлення
  • 1 x AAA
Додаткові характеристики
  • Штекер: Nexus Male TP-120
Вага
  • 100 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами