Комплект балістичних окулярів Revision Sawfly Max-Wrap Eyewear Essential Kit S 2000000141770

Комплект балістичних окулярів Revision Sawfly Max-Wrap Eyewear Essential Kit S 2000000141770

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

3 360

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Окуляри Revision Sawfly Max-Wrap зі змінними лінзами — димчастою і прозорою. 

Анатомічна форма окулярів забезпечує зручну посадку та прилягання. Завдяки гнучким висувним дужкам, що повторюють форму голови, ці окуляри чудово прилягають до обличчя. Не створюють дискомфорту при носінні головних уборів, гарнітур та шоломів. Для запобігання спадання, модель оснащена отворами на дужках для страхувального ремінця, що не йде в комплекті

Кожна лінза оснащена носоупором: прозора — білим, димчаста — чорним. Носоупори сумісні з діоптричною вставкою (не йде в комплекті). 

Полікарбонатні лінзи перевищують вимоги США та міжнародних стандартів ударостійкості та призначені для використання у військових і тактичних операціях. Захисні лінзи забезпечують видимість без спотворень, повний захист від бічних ударів, ефективність проти запотівання та 100% захист від шкідливих променів UVA, UVB та UVC. Стійке до подряпин покриття з обох боків лінзи стійке до різних хімічних речовин, у тому числі DEET.

 

В моделі Revision Sawfly Max-Wrap лінзи довше і забезпечують оптимальну кругову видимість у поєднанні з підвищеним бічним захистом очей.


 

Комплект лінз: 

 

- прозора лінза. Підходить для використання у темний час доби або у приміщенні. Не викривляє зображення і не впливає на сприйняття кольорів;

- димчаста лінза. Призначена для використання в світлу та сонячну пору доби, особливо якщо перебування на відкритому сонці є тривалим.

 

Створено відповідно до суворих американських та міжнародних вимог щодо балістичного впливу для використання у військових та тактичних операціях. Відповідає стандартам MIL-PRF-32432, пункт 4.4.3.3.4, ANSI Z87.1-2010, EN 166, EN 170 та EN 172.

 

Комплект поставки: оправа, два комплекти змінних лінз (прозора і димчаста), мішечок для окулярів з мікрофібри, інструкція (англійською), багаторазова серветка для окулярів і зіп-пакет для її зберігання.

Характеристики

Комплектація
  • Оправа, два комплекти змінних лінз (прозора і димчаста), мішечок для окулярів з мікрофібри, інструкція (англійською), багаторазова серветка для окулярів і зіп-пакет для її зберігання.
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами