Ніж Мисливський у Шкіряному чохлі з Подовженим лезом та Гардою GW 024 ACWP-L

1 відгук

Код:  401866212

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Мисливський у Шкіряному чохлі з Подовженим лезом та Гардою GW 024 ACWP-L

1 відгук

Код:  401866212

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

1 499

1 199

Є в наявності

15

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Мисливський у Шкіряному чохлі з Подовженим лезом і Гардою GW 024 ACWP-L

Прийнято вважати, що так звані "фінки" ведуть своє походження від традиційного фінського ножа puukko. Це дійсно давно і добре відомий вид ножа.

Найбільш відомий в Україні ніж цього типу - так звані "Фінка мисливська" або "Ніж пластуна". Цей легендарний ніж з характерним скосом обуха і S-подібною гардою став прообразом безлічі сучасних наслідувань та інтерпретацій.

Особливості конструкції ножа GW 024 ACWP-L:

- Клинок ножа виготовлений зі сталі 440С.

- 440С - розроблена в США корозійностійка хромиста сталь, відома своєю високою зносостійкістю, міцністю і твердістю. Для виготовлення клинків така сталь використовується з другої половини 60-х років. На сьогодні це дуже популярний і гідний ножовий матеріал.

- Сталь 440С - досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться. Основна перевага клинка такого типу - це хороша якість різу і висока проникаюча здатність при колючих ударах. Для забезпечення поперечної жорсткості клинок забезпечений долами і має фальшлезо.

- Форма клинка багато в чому повторює клинок історичного прообразу цього ножа - фінки мисливської. Довжина клинка 140 мм, форма - clip point (та сама "щучка"), спуски увігнуті, є доли.

- Деревина, що використовується при виготовленні рукояті, пройшла попередню обробку і стійка до впливу вологи, гниття і шкідників.

- У рукояті передбачено отвір під темляк. Темляк дасть змогу вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ніж з руки.

- У комплект поставки ножа входять 2 поясних чохла (з якісної натуральної шкіри вищого ґатунку і щільної тканини Cordura) зі спеціальною петлею для перенесення ножа на поясі, стійкі до стирання і механічних навантажень.

Якщо вам потрібен хороший туристичний ніж, вам варто звернути свою увагу на GW 024 ACWP-L. Мало того, що він досить зручний і оснащений цілком функціональним клинком з якісної сталі. Одна з серйозних "фішок" цього ножа його гарда - елемент вкрай корисний, що значно підвищує безпеку власника ножа.

Характеристики:

Вид ножа: нескладний

Загальна довжина, мм: 260

Довжина леза, мм: 140

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 2,35

Ширина леза, мм: 22

Марка сталі: 440C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

Товщина рукояті, мм: 24

Матеріал чохла: Натуральна шкіра вищого ґатунку

Маса, Г: 161

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 2.35
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Ковалев
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Вот интересно он такой же как за 800 грн.?

    Переваги:
    Пока режет
    Недоліки:
    Сильно не использовал

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».