Ніж Мисливський з широким клинком у шкіряному чохлі FB 1883

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Мисливський з широким клинком у шкіряному чохлі FB 1883

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

920

736

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Мисливський із широким клинком у шкіряному чохлі FB 1883

Перевагами цієї моделі є:

  • гарний, солідний зовнішній вигляд;
  • великий клинок довжиною 140 мм з нержавіючої сталі марки 420;
  • міцне, зручне руків'я з якісної деревини.

Клинок

Великий клинок, здатний добре різати - головна перевага будь-якого мисливського ножа. Довжина клинка мисливського ножа FB 1883 - 140 мм, товщина в обуху 2,3 мм. Ширина леза - 30 мм. Ріжуча кромка закінчується помітним чейлом (вигнутою ділянкою без ріжучої кромки).

Цей ніж - чудовий зразок того, що прості лінії та форми ножа можуть бути дуже привабливими. Клинок ножа має класичну функціональну геометрію - акуратний drop point. Додаткову красу і стрімкість йому надає дол, розташований у першій третині клинка. Спуски - увігнуті, десь на третину клинка. У цьому ножі немає нічого зайвого, тільки краса й ефективність.

Клинок форми drop point на практиці найбільш універсальний і зручний у роботі. Ніж з таким клинком і виглядає переконливо, і в справі показує себе з найкращого боку. Відомо, що ножі однаково добре ріжуть і колють і мають при цьому досить міцне вістря. Це може бути дуже корисним під час обробки щойно добутого звіра та інших роботів у поході та на полюванні.

Сталь

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі марки 420. Цей сплав має багату історію і досить поширений ножовий матеріал. Однією з головних переваг цієї сталі є її винятково висока корозійна стійкість. Тому, наприклад, з нержавійки марки 420 часто роблять ножі для дайверів. Для мисливського ножа, що часто перебуває в умовах з підвищеною вологістю і постійно контактує з біологічними рідинами, такі якості також дуже корисні.

Рукоять

У ножа об'ємне руків'я, що добре заповнює долоню. Вона надійно лежить у руці. Завдяки овальному перерізу навіть за серйозних навантажень руків'я не намагатиметься повернутися в руці і не викликатиме відчуття дискомфорту.

Дерево як матеріал рукояті є не тільки красивим, але й приємним на дотик матеріалом. Воно не остигає на морозі, не розжарюється в спеку.

Воно має приємний оку багатий колір і малюнок і прекрасно гармонує з декорованим приладом ножа. Больстер ножа має великий виступ-упор для руки, який ще більше підвищує надійність хвата ножа і робить його зручним і безпечним навіть під час найскладнішої роботи.

Комплектація

У комплекті з ножем йдуть міцні шкіряні піхви. Широка шлевка дозволяє підвісити їх навіть на дуже широкий брючний ремінь. Ніж у піхвах додатково фіксується застібкою на кнопці.

Мисливський ніж FB 1883 вирізняється солідними класичними формами і якісним виконанням. Ця модель зроблена з великим смаком і розумінням практичних вимог до мисливського ножа.

Якщо ви вирішите купити цей мисливський ніж собі або в подарунок близькій людині, ви безумовно залишитеся задоволені!

Характеристики:

Вид ножа: нескладний, мисливський

Загальна довжина, мм: 270

Довжина леза, мм: 140

Довжина рукояті, мм: 130

Товщина леза, мм: 2,3

Ширина леза, мм: 30

Марка сталі: 420

Твердість сталі, HRC: 52-55

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: ДЕРЕВО

Матеріал чохла: ШКІРА

Маса, г: 143

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 2.3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».