Ніж Фінка Мисливський з подовженим лезом і гардою GW 1882

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Фінка Мисливський з подовженим лезом і гардою GW 1882

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

920

736

Є в наявності

28

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Фінка Мисливський з подовженим лезом і гардою GW 1882

Прийнято вважати, що так звані "фінки" ведуть своє походження від традиційного фінського ножа puukko. Це справді давно і добре відомий вид ножа.

Найбільш відомий в Україні ніж цього типу - так званий "Фінський ніж". Цей легендарний нескладний ніж з характерним скосом обуха і S-подібною гардою став прообразом безлічі сучасних наслідувань та інтерпретацій.

Особливості конструкції ножа GW 1882:

- Клинок GW 1882 виготовляється з неіржавкої сталі 420 із заявленою твердістю 52-55 одиниць за Роквеллом. Ця сталь добре відома своєю міцністю і опірністю корозії.

- Форма клинка багато в чому повторює клинок історичного прообразу цього ножа - фінки мисливської. Довжина клинка 140 мм, форма - clip point (та сама "щучка"), спуски увігнуті, є доли.

- Рукоять ножа виготовлена з натурального дерева зі спеціальним захисним просоченням, яке знижує вплив несприятливих впливів.

- У комплект поставки ножа входять поясні піхви з якісної щільної тканини Cordura зі спеціальною петлею для перенесення ножа на поясі, стійкий до стирання і механічних навантажень.

Якщо вам потрібен хороший мисливський туристичний ніж, вам варто звернути свою увагу на GW 1882. Мало того, що він досить зручний і оснащений цілком функціональним клинком з якісної сталі. Одна з серйозних "фішок" цього ножа його гарда - елемент вкрай корисний, що значно підвищує безпеку власника ножа. Також у рукояті передбачено отвір під темляк. Темляк дасть змогу вивільнити пальці для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ножа з руки.

Характеристики:

Вид ножа: Мисливський

Загальна довжина, мм: 260

Довжина леза, мм: 140

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 2,2

Ширина леза, мм: 25

Марка сталі: 420

Твердість сталі, HRC: 52-55

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

Матеріал чохла: Тканина (CORDURA)

Маса, Г: 190

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 2.2
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».