Гвинтівка пневматична PCP ZBROIA ХОРТИЦЯ CLASSIC 4.5M чорна

Гвинтівка пневматична PCP ZBROIA ХОРТИЦЯ CLASSIC 4.5M чорна

Продавець:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оцінок )

25 300

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова пневматична гвинтівка PCP Classic «Хортиця» виробництва компанії ZBROIA, є класичним представником сучасної пневматичної зброї. Бажаним мати у своєму арсеналі стильну сучасну PCP, що поєднує в собі якість, надійність і перевірену точність.

Створювалася гвинтівка із застосуванням інноваційних конструктивних рішень, з використанням досвіду та відпрацьованих вузлів PCP КоЗАК. Усі основні деталі та вузли PCP Classic «Хортиця» розроблені та виготовлені безпосередньо фахівцями компанії ZBROIA. Для забезпечення надійної роботи вузлів гвинтівки застосована якісна елементна база — пружини й ущільнювальні кільця європейських виробників, манометр WIKA.

Дуло завдовжки 450 мм має вісім нарізів і оптимальний твіст для швидкості 280-300 м/с, виготовлений із європейської збройової сталі.

Інтегрований із фальшстволом компактний саундмодератор за незначного зовнішнього діаметра (всього 22 мм) знижує звук пострілу до комфортного рівня.

Резервуар однотипний з PCP КОЗАК — робочий тиск 220 барів (мах допустиме 300 барів) й об'єм 180 см.куб., але тут варто зазначити такий факт: резервуар гвинтівки "Козак" не підійде до гвинтівки "Хортиця", через те, що в останнього резервуара нарізної. Він обладнаний внутрішнім редуктором, ефективність роботи якого була істотною внаслідок проведених досліджень і доробок. Це дало змогу збільшити кількість ефективних пострілів з одного заправляння резервуара до 60 пострілів (220-120 барів) і понад 105 пострілів (300-120 барів).

Приклад виготовлений із твердих порід дерева, у класичному стилі, з використанням параметрів мисливських прикладів, має зручне ложе та виражену ручку.

Ударно-спусковий механізм PCP Classic «Хортиця» швидкознімний, модульного типу. Кілька регулювальних точок дають змогу налаштувати УСМ оптимально для кожного користувача: хід спускового гачка, момент зриву та зусилля спуску. Застосування куркового ударника в УСМ дало змогу істотно полегшити зусилля зведення. Тому на гвинтівці реалізовано зручне затворне зведення й перезаряджання — проворотом барабанного магазину. Поруч зі спусковим гачком розташований запобіжник ручного типу.

12-зарядний магазин PCP відкритий і легкознімний, призначений для застосування довгих (тяжних) куль. Гвинтівка обладнана планкою Piсatinny для встановлення оптичного прицілу.

Вага гвинтівки всього 2,7 кг, довжина — 940 мм. «Хортиця» випускатиметься в чотирьох колірних виготовленнях — на радість кожному! Крім класики, будуть наявні й червоні, й білі кольори.

Характеристика:

Бренд ZBROIA

Твіст дула 1:13"

Енергія, Дж 22,5

Висота 186 мм

Ширина 50 мм

Зусилля натискання на спусковий гачок 0,8 - 1,1 кг

Паковання Картонна коробка

Калібр 4,5 мм

Початкова швидкість 300 м/с

Довжина дула, мм 450 мм

Загальна довжина, мм 1060 мм

Вага, кг 2,7 кг

Місткість магазину 12

Матеріал ложа Горіх

Колір Чорний

Країна виробник Україна

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!