Плитоноска Warrior Assault Systems Dynamic Combat System з підсумками АК 7,62 size M multicam

Плитоноска Warrior Assault Systems Dynamic Combat System з підсумками АК 7,62 size M multicam

Продавець:TopArtWin

11 999

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Warrior Assault Systems Dynamic Combat System (DCS) Plate Carrier - це легка модульна плитоноска, міцна, але ергономічна, що забезпечує винятковий комфорт та функціональність. Розроблена з безпосередньою участю активних операторів SF, DCS підходить як для сил спеціального призначення, так і для операцій PSD. Плечі повністю регулюються та мають аварійне звільнення на фастексі з одного боку, яке звільняє ліву плечову секцію та дозволяє оператору знімати бронежилет, не знімаючи шолома. Бічні частини плитоноски повністю регулюються за розміром і можуть бути відрегульовані менш ніж за 15 секунд. Жилет спеціально обладнаний для розміщення бронеелементів спереду, ззаду та з боків. Також можна комбінувати кілька типів бронепластин. Внутрішня частина складається з сітки 3D Spacer Mesh, завдяки якій забезпечується ефективна вентиляція, і надмірне тепло ефективно відводиться від тіла. Бронежилет обладнаний системою кріплення Molle на всій поверхні для зручного розміщення будь-яких підсумків. Матеріал: 500D Cordura / 1000D Cordura, водовідштовхувальний, має низький рівень ІЧ випромінювання.

Варіант DCS AK  постачається з 5 відкритими підсумками для магазинів AK калібру 7,62 мм і 2 невеликими універсальними/медичними підсумками.


Під стандартні плити 25 на 30
Розмір М=86-107 см

Вироблено у Великій Британії, придбано у Німеччині.

Характеристики

Розмір
Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами